Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Με το παιχνίδι Αγία Αννα-Δάφνη άνοιξε το Σάββατο η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με το ευρύ 5-0, με πρωταγωνιστεί το νεαρό Ματθαίου, ο οποίος σημείωσε «χατ τρικ». Πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο και συγκεκριμένα στο 14’ ο Ματθαίου άνοιξε το σκορ με πλασέ, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημίχρονου.
Στην επανάληψη η Αγία Άννα σημείωσε άλλα τέσσερα τέρματα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Ο Σέττος στο 55’ με σουτ έγραψε το 2-0, ενώ στο 70’ έγινε το 3-0 από τον Ματθαίου. Ακολούθησε το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σέττου στο 39’ για το 4-0, για να κλείσει το σκορ ο Ματθαίου στο 84’ με πλασέ μέσα από την περιοχή, σημειώνοντας «χατ τρικ».

Επικράτησαν οι γηπεδούχοι στη Β’ ΕΠΣΘ
Στη Β’ κατηγορία είχαμε τρία το Σάββατο για την 16η αγωνιστική, με τους Μυρμιδόνες να επικρατούν με 2-0 της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέας. Τα γκολ σημείωσαν οι Παλάσκας με φάουλ στο 5’ και ο Μπούρχας στο 73’ με σουτ. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Πλατάνου διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η Αγχίαλος νίκησε με 3-0 στο Βασδέκειο τη Σκόπελο και παράμεινε στο κυνήγι της πρώτης θέσης, καθώς βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από τους Μυρμιδόνες που είναι στην πρώτη θέση. Ο Δημακόπουλος στο 8’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίο στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσαν άλλα δύο τέρματα με τους Δαμάσκο στο 65’ και Νούσια στο 77’.
Ο Αστέρας Ριζομύλου κατάφερε να κάμψει με 2-1 την αντίσταση του Άνθιμου Γαζή. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Βέργο στο 20’, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 44’ έγραψε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ σε 2-1 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47’ με πέναλτι του Δανιλόπουλο, ωστόσο, δεν μπόρεσαν στη συνέχεια του παιχνιδιού να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης.

Νίκη του Άθλου στην Γ’ ΕΠΣΘ
Στην Γ’ τοπική κατηγορία ο Άθλος νίκησε με 1-0 τον Ν. Μαγνησιακό με τον Πιπινή να σημειώνει στο 75’ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν το Σάββατο για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ:
Α’ ΕΠΣΘ
Αγία Άννα-Δάφνη 5-0
Β’ ΕΠΣΘ
Αστέρας Ριζομύλου-Άνθιμος Γαζής 2-1
Μυρμιδόνες-Ε.Λ. Νηλέας 2-0
Αγχίαλος-Σκόπελος 3-0
Γ’ ΕΠΣΘ
Άθλος Αλμυρού-Νέος Μαγνησιακός 1-0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις