Ναουμίδης: «Επιτέλους “Π. Μαγουλάς”»

Ο Γιώργος Ναουμίδης ήταν ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης. Ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ των κυανόλευκων μίλησε για την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα και την ανυπομονησία των ποδοσφαιριστών να αγωνιστούν μπροστά στον κόσμο της , που ελπίζει πως θα κατακλύσει το «Π. Μαγουλάς».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Ναουμίδης:

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε σ’ αυτή την ομάδα αυτό που περιμέναμε όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν πότε θα αγωνιστούμε σ’ αυτό το γήπεδο, σε επίσημο αγώνα. Από την αρχή ήμασταν αναγκασμένοι να αλλάζουμε συνεχώς γήπεδα και επιτέλους ήρθε η στιγμή να αγωνιστούμε μπροστά στον κόσμο για τον οποίο θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να του δώσουμε χαρά».

Για τα συναισθήματά του που θα αγωνιστεί κόντρα στην παλιά του ομάδα:

«Ήμουν ποδοσφαιριστής του Ρήγα, βοήθησα να εκπληρώσει τους στόχους της ομάδα, τώρα όμως είμαι ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου και θέλω αυτή η ομάδα να πετύχει. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε το 110% για κερδίσουμε την Κυριακή».

Για το αν υπάρχει περισσότερο άγχος στην επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα και ότι θα παίξουν μπροστά σε περισσότερο κόσμο:

«Το μόνο άγχος που υπάρχει είναι ότι θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον αγώνα. Και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε τη βοήθεια του κόσμου μας. Τώρα θα έχουμε ακόμη περισσότερη βοήθεια και απλώς θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε»

Για τις αιτίες της ισοπαλίας στην Αγιά:

«Ο τρόπος που αγωνίστηκε ο αντίπαλος μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Κάποια σφυρίγματα που κατά την άποψή μου ήταν λανθασμένα, μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Πρέπει να βρούμε τους τρόπους να βρίσκουμε λύσεις απέναντι σε οποιαδήποτε κατάσταση ώστε να φτάνουμε κάθε φορά στη νίκη. Αυτό θα πράξουμε και την Κυριακή απέναντι στο Ρήγα. Μου έκανε εντύπωση πως στο τέλος της αναμέτρησης στην Αγιά η αντίπαλη ομάδα πανηγύρισε. Αυτό δείχνει πως θεωρούμαστε το φαβορί του ομίλου και θα έχουμε την αντίστοιχη αγωνιστική αντιμετώπιση. Εμείς πρέπει να βρίσκουμε τους τρόπους για να σπάμε τις άμυνες και να βγαίνουμε νικητές».

Επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις