Στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα δοκιμάζεται ο Θησέας (pregame)

Στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 ο Θησέας για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τους «πράσινους» να στοχεύουν σ’ ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα, προκειμένου να διατηρηθούν στη 2η θέση της κατάταξης.
Το έργο του Θησέα θα είναι δύσκολο, καθώς οι γηπεδούχοι παλεύουν για τη σωτηρία και αναμένεται ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι.
Για το σημερινό ματς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κοτζαθανάσης, Σιώμος, Γιαν. Κυρίτσης, καθώς και ο τραυματίας Ζάχος. Επίσης, αμφίβολο είναι αν θα αγωνιστεί ο Οικονόμου, αφού ο έμπειρος μέσος δεν είναι 100% έτοιμος. Ωστόσο, συμπεριελήφθη στην αποστολή που απαρτίζεται από 16 παίκτες.
Αυτοί είναι οι: Ντ. Βαν Ντε Γουίχε, Κεφαλάς, Θαν. Κυρίτσης, Ιακωβίδης, Ιωαννίδης, Μπόρας, Ερ. Βαν Ντε Γουίχε, Δημητριάδης Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Λίτσος, Νιαώτης, Οικονόμου, Πέτσης, Ζαχαράκης, Βλάχος.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας, έχοντας συνεργάτες τους Αλέξανδρο Δρουδάκη και Στέφανο-Μιχάλη Τέγο. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Γρεβενών, ενώ από την ΕΠΣ Λάρισας είναι ο παρατηρητής τους Αντώνης Βαλιώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις