Μπορεί τη νίκη ο Βόλος στο Αγρίνιο με Παναιτωλικό

Η προτελευταία έξοδος του Βόλου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ είναι αύριο Δευτέρα στο Αγρίνιο, όπου οι «κυανέρυθροι» καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό. Μια ομάδα που είναι στα μέτρα τους, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόλις δύο νίκες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
Βέβαια, η ομάδα του Μάκη Χάβου το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, όσον αφορά το παιχνίδι της.
Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι το αυριανό για τον Βόλο. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους, προκειμένου να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα, το οποίο θα ανοίξει διάπλατα το δρόμο για την συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.
Για τους «κυανέρυθρους» το ματς θεωρείται κομβικό, τη στιγμή που μια νίκη θα τους βάλει γερά στο παιχνίδι της κατάκτησης της 6ης θέσης, που οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Μια θέση που εποφθαλμιούν αρκετές ομάδες (ΟΦΗ, Ξάνθη, Ατρόμητος, ΑΕΛ, Αστέρας), οι οποίες βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία μεταξύ τουςκαι αναμένεται «μάχη» μέχρι τέλους.
Η ομάδα που θα δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου, θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να το πετύχει.
Ο Βόλος στην τελευταία του έξοδο είχε πολύ καλή παρουσία στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και έχασε δύσκολα με 1-0, με χτύπημα πέναλτι. Επίσης, οι «κυανέρυθροι» είχαν καταφέρει να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (0-0) και γενικά έχουν βελτιώσει σημαντικά την ανασταλτική τους λειτουργία. Το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, πέρα από τη νίκη που σημείωσε και η οποία του έδωσε τη δυνατότητα να βλέπει ψηλότερα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις