Χτύπησε στις καθυστερήσεις ο Θεσπρωτός, 1-0 την Καβάλα

Ο Θεσπρωτός επικράτησε με 1-0 της Καβάλας, για την 19η αγωνιστική της Football League. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, όμως ο Θεσπρωτός έψαξε μεθοδικά για τη νίκη και δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν κάποια καλά διαστήματα η καθεμία, τον Θεσπρωτό όμως να στέκεται σε γενικές γραμμές καλύτερα και να παρουσιάζεται πιο συχνά απειλητικός.

Στον 9ο λεπτό ο Κολλάς έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, με τον Δήμιζα αρχικά να αποκρούει σε κόρνερ του δυνατό σουτ του έξω από την περιοχή και στη συνέχεια τον επιθετικό του Θεσπρωτού να αστοχεί σε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Η Καβάλα απάντησε με δύο φάσεις, αρχικά με κεφαλιά του Παπαστεριανού στο 12′, που πέρασε μόλις άουτ, ενώ ο Σκαθαρούδης στο 13΄ είχε σουτ από καλή θέση, άστοχο όμως. Ο Μπίκας είχε την τελευταία σημαντική ευκαιρία στο α΄ μέρος, αλλά το σουτ που έπιασε με το αριστερό, από πλεονεκτική θέση, πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά ορεξάτοι στο β΄ ημίχρονο και πήραν τόσο την κατοχή της μπάλας όσο και την πρωτοβουλία στις κινήσεις. Στο 62΄ ο Κολλάς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το βολέ που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα, Ευθυμίου και Ραμίρεζ πάτησαν με αξιώσεις μέσα στην περιοχή της Καβάλας, χωρίς να ολοκληρώσουν. Ο ρυθμός έπεσε στο τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν την υπεροχή, να είναι πιο δραστήριοι επιθετικά αλλά χωρίς τη μεγάλη φάση. Η απόλυτη κορύφωση των προσπαθειών του Θεσπρωτού, έφτασε στο 92΄.  Ο Δημήτρουλας έκανε ένα σλάλομ, πέρασε την μπαλιά τρύπα την κατάλληλη στιγμή στον Κολλά κι εκείνος με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Δήμιζα για το 1-0 του Θεσπρωτού, μέσα σε πραγματικό χαλασμό κόσμου στο Στάδιο Ηγουμενίτσας! Το πλατανόφυλλο με αυτή τη νίκη εδραιώθηκε στις θέσεις τις βαθμολογίας που οδηγούν στη σωτηρία, μετά και την ολοκλήρωση των σημερινών αγώνων.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Ζούρκος, Κολλάς, Σερβιλάκης, Καρβούνης, Βουκομάνοβιτς (68′  Καζβιρόπουλος), Κοντοές, Κωνσταντακόπουλος, Ραμίρεζ,Μπίκας (83΄Δημήτρουλας), Ευθυμίου (78′ Κωνσταντίνου)

Kαβάλα(Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Θωμαϊδης (76′  Μελισσόπουλος), Στίκας, Μαϊδάνος, Ορφανίδης Π (66΄ Οκάν), Παπαδόπουλος Β., Σκαθαρούδης (59′  Λ.Ορφανίδης)

πηγή: theball.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις