Μαυρονάσιος: Πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού ο κ. Τσιμπανάκος μέχρι το τέλος της χρονιάς

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος, τοποθετήθηκε εκφράζοντας τις θέσεις του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ευριπίδη Τσιμπανάκου, ο οποίος λόγω συναισθηματικής φόρτισης δεν μπόρεσε να κάνει δηλώσεις, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μαυρονάσιος τόνισε:
«Ήθελα να εκφράσω κάποιες προσωπικές απόψεις της διοίκησης και ιδιαίτερα του μεγαλομετόχου Ευριπίδη Τσιμπανάκου, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να βρίσκεται εδώ και να μιλήσει, αλλά λόγω μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης δεν ήταν σε ηρεμία για να τοποθετηθεί. Έτσι, πήρα εγώ τη θέση του για να πω αυτά που προσωπικά ο ίδιος ήθελε να εκφράσει. Αισθάνεται πάρα πολύ στενοχωρημένος, γιατί ειδικά το τελευταίο διάστημα, αυτό που εισπράττει είναι μόνο κακοπροαίρετη κριτική απ’ όλους. Από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, από τους φιλάθλους, από τον περισσότερο κόσμο και θεωρεί ότι όλο αυτό είναι αχαριστία. Δηλώνει, όμως, κατηγορηματικά, ότι παρόλα αυτά που ακούγονται, όπως έχει πράξει μέχρι τώρα έτσι και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είναι ένας πιστός στρατιώτης, που θα υπηρετεί με όλες του τις δυνάμεις στον Ολυμπιακό Βόλου.
Επίσης, δηλώνει κατηγορηματικά, ότι αν μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου βρεθεί κάποιος, ο οποίος έχει τις προϋποθέσεις να του παραχωρήσει την ομάδα και να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο τον μετοχών, πολύ ευχαρίστως θα το πράξει. Θα ήταν. μάλιστα και καλύτερο αυτός που θα ενδιαφερθεί για την ομάδα να είναι Βολιώτης.
Θέλει ακόμη να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απλό φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος πραγματικά έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ότι αγαπάει την ομάδα, την συμπαραστέκεται και θα συνεχίσει να την συμπαραστέκεται μέχρι τέλος χρονιάς.
Εγώ από την πλευρά μου, θέλω να τονίσω πως είναι μεγάλη τιμή για μένα, αυτή τη στιγμή να υπηρετώ από τη θέση του προέδρου έναν ιστορικό σύλλογο, τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος έχει μεγάλη διαδρομή στο ποδόσφαιρο, βαριά φανέλα και τον έχουν υπηρετήσει μεγάλοι παίκτες και σπουδαίοι παράγοντες.
Διαβεβαιώνω, ότι μαζί με την υπόλοιπη διοίκηση θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν καλύτερο, στο τέλος της χρονιάς η ομάδα να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά και το πιο σημαντικό από όλα, να τερματίσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια. Αυτό το αποδείξαμε σήμερα, διότι όποιος είναι κοντά στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να καταλάβει το τι τραβήξαμε όλη την εβδομάδα, από όλους τους ειδικούς του ποδοσφαίρου και από όλη την Ελλάδα. Παρόλα αυτά, όμως και δεν το λέω επειδή καταφέραμε και βάλαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά, κάναμε το καθήκον μας, απέναντι στην ομάδα, όπως και θα το κάνουμε μέχρι τέλος της χρονιάς. Υπόσχομαι, τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, ότι στο τέλος της περιδόδου, θα κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις