Ξέσπασε η Νίκη στον Φαίακα Κέρκυρας (σκορ 89-58)

Παρά τις απουσίες λόγω ιώσεων των Τάσσου, Σταυροθεόδωρου και την προφύλαξη των Τσιώλη, Καραγεώργου, η Νίκη Βόλου ξέσπασε στον Φαίακα Κέρκυρας, συντρίβοντάς τον με 89-58 στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής. Οι “κυανόλευκοι” από την πρώτη περίοδο, επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους κι έφτασαν σε μια πολύ άνετη επικράτηση, συνεχίζοντας έτσι με επιβλητικό τρόπο την πορεία τους προς την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Ο Φαίακας Κέρκυρας αγωνίστηκε με μόλις έξι παίκτες στη σύνθεσή του.

Ο Γιώργος Κοσμάτος, είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες της εφηβικής ομάδας του συλλόγου Αναγνωστίδης, Βαλής, Δελεντζές), που άφησαν άριστες εντυπώσεις.

Η Δ.Ε., το προπονητικό team και οι αθλητές της Νίκης Βόλου αφιέρωσαν τη νίκη στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της ομάδας Βαγγέλη Κωστή.

Τα δεκάλεπτα: 27-9, 45-19, 66-38, 89-58

Nίκη Βόλου (Κοσμάτος – Καραγιώργος): Σαριμπαλίδης 3(1), Αναγνωστίδης 7(1), Σιμάκης 12, Ακούνια 14, Κουτίνας 17(1), Βερτζάγιας 21(3), Παρασκευάς 2, Βαλής, Δελεντζές 8, Μαυροφώτης 5(1).

Φαίακας Κέρκυρας (Τσιτσές): Τσιτσές 14, Φουσέκης 5(1), Παπαγίκας 4(1), Αυγερινός 33(9), Μικρομάνης, Βάγιας 2.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις