Σ. Ρόκας: Αποδείξαμε ότι δεν είμαστε… ελέφαντες

Ο Στάθης Ρόκας στις δηλώσεις που έκανε για το παιχνίδι με την Καλαμάτα στάθηκε στα όσα συνέβησαν όλη την εβδομάδα, γύρω από την ομάδα, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για το νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και σε μια μικρή μερίδα φιλάθλων που αποδοκίμασε τους ποδοσφαιριστές, πριν έρθει το νικητήριο γκολ από τον Θωμά Τσίτα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού των «ερυθρολεύκων».
«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλο το stuff του Ολυμπιακού, γιατί από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο πιστεύουν σ’ αυτή την ομάδα. Είχα πει σε συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Βέροια, όταν είχαμε ηττηθεί με 2-0, πως έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που δεν ξέρω μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Το ίδιο λέω και σήμερα. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Στο ματς με την Καλαμάτα δεν παίξαμε για τίποτα άλλο, παρά να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε… ελέφαντες. Όλοι γνωρίζετε τι εννοώ…
Λέμε συνέχεια ότι θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, γιατί είναι ο 12ος παίκτης και έχουμε ζήσει στον Ολυμπιακό Βόλου μεγάλες στιγμές. Δεν θέλουμε, όμως, αυτούς που έρχονται στο γήπεδο και θέλουν να βλέπουν την ομάδα να χάνει. Αυτοί καλύτερα να μην ξανάρθουν. Όλους τους υπόλοιπους τους θέλουμε δίπλα μας, γιατί κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς. Παίκτες, διοίκηση και όλοι οι προπονητές που έχουν έρθει φέτος στον Ολυμπιακό μηδενός εξαιρουμένου. Για να φτάσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου εκεί που πρέπει, εκεί που του αξίζει.
Από κει και πέρα, όλοι αυτοί που κάνουν ζημιά στην ομάδα καλύτερα να μην ξανάρθουν στο γήπεδο. Θέλουμε δίπλα μας αυτούς που πιστεύουν σε μας και στην ομάδα, άσχετα με ποιο είναι το αποτέλεσμα. Εμείς δίνουμε και την ψυχή μας κάθε Κυριακή μέσα στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό Βόλου. Όλα τα παιδιά, είτε είναι εδώ ένα μήνα, είτε είναι ένα χρόνο ή έξι χρόνια, όπως είμαι εγώ, δίνουμε την ψυχή μας και όλοι μαζί είμαστε μία γροθιά. Η διοίκηση είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Αυτούς τους 10 φιλάθλους που κάνουν ζημιά στην ομάδα βγάλτε τους έξω από το γήπεδο μόνοι σας. Δεν θέλουμε στο γήπεδο αυτούς που βλέπουν φαντάσματα. Αυτά αλλού, όχι στην ομάδα μας. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά. Μέχρι αύριο, όπως λέει ο κόουτς, χαιρόμαστε για τη νίκη, γιατί όντως ήταν μία μεγάλη νίκη ψυχολογίας και βαδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας επτά ματς. Συνεχίζουμε με το ίδιο σκεπτικό και όπου μας βγάλει…»
Ερωτηθείς για την κίνηση των ποδοσφαιριστών να μην πάνε προς το μέρος των οργανωμένων και να χειροκροτήσουν τους φιλάθλους τους, ο Στάθης Ρόκας τόνισε:
«Ήταν μία κίνηση από εμάς, γιατί ακούστηκαν πολλά πράγματα από την εξέδρα. Δυστυχώς, πήρε η μπάλα και αυτούς που ήρθαν να χαρούν μαζί μας. Ζητάμε συγνώμη απ’ όσους μας στήριξαν και δεν πήγαμε να τους χειροκροτήσουμε. Ήταν μία δική μου πρωτοβουλία όλο αυτό. Τους φιλάθλους του Ολυμπιακού τους γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Έχουμε περάσει πολλά μαζί. Ζήσαμε τις καλύτερες στιγμές του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και τις χειρότερες. Ωστόσο, ο κόσμος χειροκροτούσε πάντα τους παίκτες του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις