Αναρριχήθηκε στην 3η θέση ο Ολυμπιακός Β., βλέπει Ιάλυσο

Το γκολ του Θωμά Τσίτα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με την Καλαμάτα αποδείχθηκε «χρυσό» για τον Ολυμπιακό, καθώς σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα των ομάδων που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία οι «ερυθρόλευκοι» αναρριχήθηκαν ψηλότερα. Στις καθυστερήσεις, επίσης, γνώρισαν την ήττα η Βέροια στο Αιγάλεω με 1-0 και η Καβάλα στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό με το ίδιο σκορ.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ανέβει στην 3η θέση και πλέον είναι μαζί με τη Βέροια και την Ιεράπετρα, με την τελευταία να κερδίζει αυτή την εβδομάδα έξι βαθμούς, τρεις στο χθεσινό παιχνίδι με την Τρίγλια και τρεις στα «χαρτιά» στο ματς με τον Ιάλυσο.
Άφησε πίσω του τη Νίκη, η οποία ηττήθηκε το Σάββατο με 2-0 από τον Ιωνικό στη Νίκαια. Το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό αποκτά, πλέον, μεγάλο ενδιαφέρον, αν και στην ομάδα όλοι τονίζουν πως ο Ολυμπιακός θα βαδίσει παιχνίδι με το παιχνίδι και όπου τον βγάλει.
Θυμίζουμε πως τα Τρίκαλα έχουν διαφορά εννέα βαθμών από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ιωνικός που είναι στη 2η θέση έχει τέσσερις βαθμούς περισσότερους από τους “ερυθρόλευκους”.
Το προσεχές Σάββατο το βολιώτικο συγκρότημα δίνει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στη Ρόδο με τον Ιάλυσο, που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία. Δεν θα είναι στη διάθεση του Λεωνίδα Βόκολου δύο βασικοί ποδοσφαιριστές, οι Αντώνης Τσιάρας και Νίκος Μπουτζίκος, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν στο ματς με τον Ιάλυσο την ποινή τους. Πρόβλημα τραυματισμού από το χθεσινό παιχνίδι αντιμετωπίζει και ο Γκενάτι Ξενοδόχοφ, όπως και ο Φίλιππος Σκοπελίτης (εκ των κορυφαίων στο ματς με την Καλαμάτα), ο οποίος, πάντως, θα δώσει εκτός απρόοπτου κανονικά το «παρών» στο Σαββατιάτικο ματς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις