Έχασε το… μέτρημα με τις καθυστερήσεις ο Κατσικογιάννης στο Αγρίνιο

Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά ο διαιτητής Κατσικογιάννης στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1 ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Βόλο, σύμφωνα με την κριτική του Κώστα Ακρίδα για το Master REF. Σε δύο περιπτώσεις χρειάστηκε τη βοήθεια του VAR για να διορθώσει λανθασμένες αποφάσεις του.
Αγώνας: Παναιτωλικός – Βόλος 1-1, Διαιτητής: Κατσικογιάννης, Διαιτητής VAR: Κοτσάνης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας.
Αναλυτικά:
«Στο πρώτο ημίχρονο οι κίτρινες κάρτες σε Ρόσα και Τζανακάκη ήταν σωστές.
Στο 52’ είχαμε το πρώτο σοβαρό λάθος, καθώς υπήρξε φάουλ εκτός περιοχής του Σιέστεντ στον Τόρες, ωστόσο ο Κατσικογιάννης το έδωσε μέσα. Ευτυχώς έσωσε την κατάσταση το VAR και τελικά υπέδειξε φάουλ αντί για πέναλτι υπέρ του Βόλου.
Στο 89’ στις αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, σωστά απέβαλλε αρχικά τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, Ντίας, ωστόσο έχασε την αποβολή του Μάντζη (Βόλος) και χρειάστηκε ξανά το VAR για να δείξει και σε αυτόν κόκκινη.
Οι συνεννοήσεις με το VAR σε αυτήν τη φάση, η οποία έγινε στο 89’ είχαν διάρκεια περίπου έξι λεπτά. Το παιχνίδι μετά την ένταση που δημιουργήθηκε και τον επανέλεγχο που έγινε άρχισε ξανά στο 96’ και ο διαιτητής έληξε τον αγώνα στο 99’. Ουσιαστικά δηλαδή κράτησε μόνο 2-3 λεπτά καθυστερήσεις, ενώ έπρεπε να κρατήσει τουλάχιστον δέκα! Διότι εκτός από τη φάση του 89’, υπήρξαν επίσης έξι αλλαγές αλλά και ο πρώτος έλεγχος στο VAR, που είχε διάρκεια το λιγότερο δύο λεπτά.
Γενικά, ο διαιτητής δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Ήταν κακός στην εφαρμογή κανονισμών. Στις δύσκολες περιπτώσεις δεν αποφάσισε σωστά και χρειάστηκε το VAR. Ακόμη και σε ένα ελεύθερο διαιτητή, όπου με τον νέο κανονισμό ως όφειλε διέκοψε το ματς γιατί η μπάλα βρήκε πάνω του, κατάφερε και έκανε την μπάλα διεκδικήσιμη μεταξύ των παικτών του Παναιτωλικού και του Βόλου».

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις