Στο Αίγιο δοκιμάζεται ο Κένταυρος στην πρεμιέρα της Α2 χάντμπολ

Ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας Χάντμπολ, και η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς είναι έτοιμη για να δώσει το παρών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο εν λόγο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας σήμερα Σάββατο 17/10/2015, στο Αίγιο, στις 18.00, την ομάδα του Σεριφάτου. Ο αγώνας απέναντι στην ομάδα του Σεριφάτου Αιγίου θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος, καθώς μπορεί το Σεριφάτο να είναι νεοφώτιστο στη κατηγορία, αποτελείται όμως…

…από έμπειρους παίκτες που για χρόνια έπαιζαν στην ομάδα του Πήγασου Αιγίου και στην Α2 εθνική κατηγορία.

Ο νότιος όμιλος της κατηγορίας, όπου συμμετέχει ο Κένταυρος Αγριάς είναι αρκετά ανανεωμένος, καθώς οι πέντε από τις δέκα ομάδες κάνουν πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Αγριάς συμμετέχει στον όμιλό της μαζί με τις ομάδες του Άρη Νικαίας, Βριλησσίων, Έσπερου Καλλιθέας, Ολυμπιακού Κερατσινίου (γνώριμες και από τη περσινή χρονιά). Παράλληλα έχουν προστεθεί και οι ομάδες: Σεριφάτο Αιγίου, ΓΑΣ Καματερού, Ο.Φ. Νέας Ιωνίας που κέρδισαν αρχικά την άνοδό τους από τη Β εθνική κατηγορία, καθώς και η Φθία Λαμίας (πρώτη επιλαχούσα από τα μπαράζ ανόδου) που τον Ιούλιο πήρε τη θέση του Γ.Σ. Κορωπίου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Την προηγούμενη Κυριακή τον όμιλο συμπλήρωσε η ομάδα του Τελαμώνα Σαλαμίνας, (μετά από νικηφόρο αγώνα μπαράζ) η οποία πήρε τη θέση του Πανελληνίου Γ.Σ. (που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία).

Αρκετά ανανεωμένη είναι και η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, καθώς το 50% του ρόστερ της είναι καινούριοι παίκτες, Ο Γιάννης Τσιάπας, που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για 6η χρονιά, έχει ξεκινήσει τη προετοιμασία της ομάδας από τα τέλη Αυγούστου και στοχεύει στο χτίσιμο μιας ομάδας που θα βασίζεται στη φυσική κατάσταση, στο γρήγορο χάντμπολ και στη καλή αμυντική λειτουργία. Η ομάδα του Κενταύρου παρά τα λίγα φιλικά που έδωσε, με δυνατούς όμως και φιλόδοξους αντιπάλους( Δράμα 86, Δίας Πολίχνης), έδειξε ότι βελτιώνεται συνεχώς από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Το φετινό ρόστερ της ομάδας αποτελείται από τους: Καραπαναγιωτίδη, Κρατήρα, Καρανάσιο, Μιμίκο, Ασαρίδη, Ζωναρόπουλο, Λοίζου, Κεφαλά, Λαγδό, Νούλη (από τον περσινό κορμό της ομάδας) ενώ έχουν προστεθεί οι: Σαμαράς (από Γ.Σ. Χανίων), Ροδοβίτης (από Αερωπό Έδεσσας), Αργέντος (από Διομήδη Άργους), Μακρής Γ. Χρήστος και Μακρής Ι. Χρήστος (από Ιωνικό Λαμίας), Μάνος (από τις ακαδημίες του Κενταύρου Αγριάς), Αρβανιτίδης (από Φοίβο Συκεών), Μιχαηλίδης (από ΠΑΟΚ). Σακελαρίου. Η τεχνική ηγεσία και οι άνθρωποι του Κενταύρου Αγριάς είναι αισιόδοξοι ότι ομάδα θα πετύχει τους στόχους της που είναι αρχικά η παραμονή στην Α2, αλλά και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για την ομάδα στη τελική κατάταξη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις