Σήμερα το Σούπερ Καπ της ΕΠΣΘ αφιερωμένο στη μνήμη Πλασταρά

Μετά την άρση της ποινής της, η ΕΠΣ Θεσσαλίας θα διοργανώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα, που είναι για το νεοσύστατο Σούπερ Καπ. Στις 4 το απόγευμα θα αναμετρηθούν στο στάδιο του Αλμυρού ο περσινός πρωταθλητής Γ.Σ. Αλμυρού με την κυπελλούχο Α.Ε. Διμηνίου. Τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν…

…για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ το πρώτο Σούπερ Καπ είναι αφιερωμένο στη μνήμη του ποδοσφαιριστή του ΓΣΑ Απόστολου Πλασταρά, ο οποίος τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από τη ζωή.
Την αποστολή του ΓΣΑ απαρτίζουν 19 παίκτες που είναι οι: Πλακαρός, Κοντογεωργάκης, Φαράντος, Τσόγκας, Ακρίβος, Παυλίδης, Τσιάτσιος, Πλαβός, Κυριάκος, Ν. Βούλγαρης, Ν. Βούλγαρης (ΙΙ), Π. Βούλγαρης, Μαλισσόβας, Κρανάς, Ράπτης, Χειλάς, Ντίνας, Τσέργας, Αράπης.
Στην Α.Ε. Διμηνίου υπάρχουν κάποια αγωνιστικά προβλήματα. Πέντε παίκτες είναι αμφίβολο να παίξουν, καθώς αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Ο λόγος για τους Κοντογιάννη, Ανατολή, Αποστολίδη, Χάνο και Ζάγκα.
Από κει και πέρα, ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Κουτσιρίμπας, Τσιγιάννης, Στρούγγης, Μπαλτσιάκης, Μαυρίδης, Κανδήλας, Χονδρός, Αξιώτης, Κοντός, Σταματόπουλος, Μόσιος, Ζιώγας, Φουρκιώτης, Χρυσανθόπουλος, Μακρυγιάννης.
Τον σημερινό αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Ρούσης. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Κόκκαλης και Βλάχος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις