Στο “δύο στα δύο” στην έδρα του ποντάρει ο Βόλος

Γνωρίζοντας ο Βόλος τα αποτελέσματα των ομάδων που παλεύουν για την 6η θέση, πήγε την Δευτέρα στο Αγρίνιο για να πάρει τη νίκη και να μπει γερά στη διεκδίκηση της συμμετοχής στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Με τον βαθμό που πήρε ο Βόλος στο Αγρίνιο (1-1) παρέμεινε δύο βαθμούς πίσω από την 6η θέση, που κατέχουν ΟΦΗ και Ξάνθη, οι οποίες κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Ο ΟΦΗ έχει καλύτερο πρόγραμμα έναντι της Ξάνθης, καθώς θα δώσει δύο παιχνίδια έδρας με Ατρόμητο και Λαμία, ενώ θα παίξει και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τη Λαμία εντός, τον Ατρόμητο εκτός και τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια.

Στον Βόλο, πάντως, θα αγωνιστούν χωρίς άγχος στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με στόχο να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Από εκεί και πέρα, αν στραβοπατήσει στην έδρα του ο ΟΦΗ και χάσουν βαθμούς και οι άλλες ομάδες, με προϋποθέσεις η ομάδα μπορεί να τερματίσει στην 6η προνομιούχο θέση. Βασική προϋπόθεση, ωστόσο, είναι οι «κυανέρυθροι» να κερδίσουν τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Αστέρας Τρίπολης την προσεχή Κυριακή στο Πανθεσσαλικό (17.15) και Λαμία την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Ο Βόλος την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Πάντως, ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία και η δημιουργία μιας ομάδας που να παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει επιτευχθεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις