Καμπ πόλο από τη Νίκη με τον Γιάννη Γιαννουρή

Μία ακόμη πρωτοποριακή διοργάνωση από τον Γ.Σ.Β. “Η Νίκη” και το τμήμα υδατοσφαίρισης του συλλόγου για την πόλη μας και το “άθλημα της ελληνικής καρδιάς”.
Αθλητές κάτω των 15 ετών, προπονητές και φίλοι της υδατοσφαίρισης από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συγκεντρωθούν στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας “Β. Πολύμερος” και θα εκπαιδευτούν/μυηθούν στο μοναδικό ομαδικό άθλημα που έχει χαρίσει στη χώρα μας ολυμπιακές διακρίσεις, Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς τίτλους.
Επίσημος προσκεκλημένος της Νίκης Βόλου για να εκπαιδεύσει και μεταλαμπαδεύσει γνώσεις, εμπειρίες κι αγάπη για το άθλημα είναι ο πλέον ειδικός και παγκοσμίως καταξιωμένος αθλητής, προπονητής κ.Γιάννης Γιαννουρής, ο οποίος θα ταξιδέψει από το εξωτερικό, ειδικά γι αυτή την εκδήλωση.
Αποτελεί τιμή για τη Νίκη η αποδοχή της πρόσκλησης και προνόμιο για κάθε νεαρό αθλητή και αθλήτρια και προπονητή-προπονήτρια η συμμετοχή σε αυτό το camp.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Γιαννουρή
Ο Γιάννης Γιαννουρής στα μέσα της δεκαετίας του ’60, σε ηλικία έξι ετών ξεκίνησε να κολυμπά και το 1974 ως κολυμβητής συνεχίζει την αθλητική του καριέρα με το πόλο. Από το 1977 έως τον1982 καλείται στην Εθνική ανδρών, με την όποια το 1980 συμμετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες της Μόσχας.
Παράλληλα με την αθλητική του καριέρα σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ξεκινά να δουλεύει στήνοντας τις υποδομές της Βουλιαγμένης αρχίζοντας μια συναρπαστική καριέρα στον υγρό στίβο, που είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ιστορία του Ελληνικού πόλο. Διονύσης Πρωτόπαπας, Βαγγέλης Ρούπακας, Γιώργος Μαυρωτάς ήταν η πρώτη φουρνιά των “μπέμπηδων”, που ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του ελληνικού πόλο το 1991, κατακτώντας το πρωτάθλημα, ενώ ακολούθησαν κι άλλες αθλητικές επιτυχίες και διακρίσεις.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
Τμήμα Υδατοσφαίρισης Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη”
Καλογήρου Σωτήρης 6949911356
https://thispagerocks.com/COACHINGCAMP (Δηλώσεις ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά)
**Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητος