«Αυτά μου είπε η Μαρούπα για το ξενοδοχείο της Ξάνθης»

Δημοσίευμα για την παρουσία της στην Ξάνθη της κ. Ειρήνης Μαρούπα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Αναλυτικά:

«Η κυρία Μαρούπα ήρθε το πρωί για ένα δικαστήριο στην Ξάνθη, το οποίο μάλιστα το κέρδισε και αμέσως μετά συναντήθηκε εντελώς τυχαία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ξάνθης κύριο Πιαλόγλου, στον οποίο έλεγε ότι έκανε λάθος που δεν κατέβηκε στην ΕΕΑ αυτοπροσώπως για να συζητήσει το θέμα μαζί τους.

Στη συνέχεια, φύγαμε από τα δικαστήρια και κάναμε μια βόλτα στην πόλη, ήθελε να της δείξω το σημείο στο οποίο ήθελε να μπει μια Τουρκική τράπεζα, στο κέντρο της πόλης, είπε ότι πράγματι θα ήταν μεγάλη ήττα για την Ελλάδα, εάν έμπαινε σε εκείνο το σημείο η Τουρκική σημαία και ανέβηκε στον “Μαχητή” της Ξάνθης, όπου υπάρχει εφημερίδα, ραδιόφωνο και τηλεοπτικός σταθμός και μίλησε στην τηλεόραση μόνο για εθνικά θέματα.

Αμέσως μετά, πήγε στο ζαχαροπλαστείο «Η ωραία Ελλάδα», όπου πήρε ένα κιλό σιροπιαστά και ένα τοπικό γλυκό της Ξάνθης, το οποίο έφαγε και της άρεσε πάρα πολύ. Στη συνέχεια ζήτησε να πάει στο «Λε Σαλέ» για να έχει μια δική της άποψη για το συμβαίνει εκεί και την πήγε με δικό της αυτοκίνητο ένας αθλητής της πάλης, φίλος με τον πελάτη της από τη Θεσσαλονίκη.

Δεν μπήκε ούτε μισό λεπτό μέσα στο ξενοδοχείο, έβγαλε φωτογραφίες από τους έξω χώρους, ίσως και καμία σέλφι, αλλά δεν είδε τι έχει μέσα στο ξενοδοχείο, γιατί μου είπε ότι ήταν κλειστό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν κλειστό, γιατί μέσα βρίσκονταν όλο το προσωπικό, είχε δωμάτια κλεισμένα και παρόντες ήταν εκεί ο Πιαλόγλου και ο Επιτρόπου, τους οποίους ενημέρωσα εγώ ότι πηγαίνει εκεί η κυρία Μαρούπα, άρα το ξενοδοχείο ήταν ανοιχτό.

Το παράδοξο και… τρελό, είναι ότι αμέσως μετά με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι εκτιμά πώς αυτό το ξενοδοχείο είναι… παρατημένο, δεν μπορεί να στοιχίζει πάνω από 3 εκατομμύρια και της απάντησα πώς το διαπίστωσε αυτό, αφού δεν μπήκε μέσα. Μπορεί όλα να είναι από… χρυσάφι και να κάνει 20 εκατομμύρια και όχι 7 ή 10. Δεν μου απάντησε ευθέως, λέγοντας, ότι από έξω φαίνεται καλύτερα!

Αμέσως μετά είδα ότι ανέβασε φωτογραφίες στο διαδίκτυο από την εξωτερική πλευρά του «Λε Σαλέ» και στην επιτροπή είπε ότι έκανε αυτοψία! Έτσι γίνεται η αυτοψία και από πότε; Μόνο από έξω βλέπουμε ένα κτίριο και βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς μάλιστα να είμαστε οι ειδικοί; Απίστευτα πράγματα συνέβησαν με την κυρία Μαρούπα».

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις