Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ με φόντο τους «4» του Κυπέλλου

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται απόψε το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (20:00 Cosmotesport1) στον επαναληπτικό της νίκης με 2-0 των νταμπλούχων, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, πριν από μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αναμετρώνται για τρίτη φορά τις τελευταίες δέκα ημέρες. Οι “πράσινοι” ψάχνουν την ανατροπή της εις βάρος τους κατάστασης, ενώ οι “ασπρόμαυροι” να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους και να σφραγίσουν το εισιτήριο για την τετράδα του θεσμού.

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Εμάνουελ Ινσούα που δεν είναι έτοιμος και έχει μείνει εκτός αποστολής. Από την άλλη για πρώτη φορά σε αποστολή των πράσινων βρίσκεται ο Αγιούμπ. Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα με Χατζηθεοδωρίδη, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Γιόχανσον. Αμυντικά χαφ τους Δώνη και Κουρμπέλη, μπροστά τους τριάδα με Χατζηγιοβάνη, Ζαχίντ και Νάγκι και στην κορυφή της επίθεσης τον Μακέντα.

Στην αντίπερα όχθη ο Άμπελ Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τον Μάτος, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε σε αυτήν ο Πέλκας. Ο Πορτογάλος τεχνικός όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Βαρέλα και Ίνγκασον. Στα χαφ τους Μαουρίσιο και Μίσιτς, Λημνιό και Μπίσεσβαρ στα φτερά, στον άξονα τον Πέλκα και στην κορυφή της επίθεσης τον Σφιντέρσκι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις