Ώρα.. ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Κύπελλο Ελλάδας. Τα ημιτελικά βρίσκονται προ των πυλών και οι μάχες αναμένονται έντονες και με πολλές συγκινήσεις.

Στο πρώτο -χρονικά- παιχνίδι του θεσμού, ο Προμηθέας υποδέχεται στις 17.00 το Περιστέρι στο κατάμεστο «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας. Οι Προμηθείς θέλουν τη νίκη για να διεκδικήσουν το τρόπαιο, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ενώ στην προσπάθειά τους αυτή αναμένεται να έχουν όλα τα… όπλα στη σύνθεσή τους. Από την άλλη πλευρά, το Περιστέρι θέλει να πάρει κι αυτό την πρόκριση στον τελικό, για πρώτη φορά στην ιστορία του, με τον Νίκο Παπανικολόπουλο να μην έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο ΝτεΆντρε Κέιν.

Όσον αφορά τον δεύτερο ημιτελικό της ημέρας, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, η μοναδική ομάδα της Α2 που βρίσκεται στους «4», αντιμετωπίζει στις 20.00 την ΑΕΚ στο κλειστό «Στ. Βενέτης». Το ξεκάθαρο φαβορί είναι η Ένωση στο παιχνίδι αυτό, με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να παρατάσσεται δίχως τους Κιθ Λάνγκφορντ και Νίκο Γκίκα, αλλά με μεγάλη διάθεση για πρόκριση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις