Στοίχημα: Με τα γκολ στο ΟΑΚΑ!

Γεμάτο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα εγχώρια Κύπελλα στην Ευρώπη είναι το σημερινό (12/02) ποδοσφαιρικό κουπόνι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά μας μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα νόμιμα online casino στην Ελλάδα, όπως αυτό της goalbet. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Θα ανοίξει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ

Στις 20:00, στο ΟΑΚΑ, διεξάγεται η ρεβάνς του 2-0 της Τούμπας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο στη Θεσσαλονίκη, μία εβδομάδα νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 34ο λεπτό και στην επανάληψη ήταν καταιγιστικός! Δημιούργησε σωρεία μεγάλων ευκαιριών, με τον Λάμπρου μοιραίο σε τέσσερις περιπτώσεις, ο Βαρέλα έκανε το 2-0 από στατική φάση με όμορφη κεφαλιά – “ψαράκι”.

Την Κυριακή ο Δώνης έκανε rotation στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και μοιραία ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0, δίχως να καταφέρει να δημιουργήσει κινδύνους για την εστία του Μπάρκα. Ο Αραούχο έγραψε το 1-0 στο 8ο λεπτό και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ΟΦΗ, με αλλαγές στο αρχικό του σχήμα δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτό. Οι Λημνιός και Μαουρίσιο πέρασαν ως αλλαγές με το ξεκίνημα της επανάληψης και άλλαξαν εντελώς την εικόνα του αγώνα. Ο πρώτος κέρδισε το πέναλτι, από το οποίο προήλθε το 1-0 των γηπεδούχων. Ο Άκπομ επέστρεψε στα γκολ στο ριμπάουντ από την απόκρουση του Σωτηρίου στο πέναλτι του Μπίσεσβαρ. Ο Λάμπρου κέρδισε και δεύτερο πέναλτι με τον Άγγλο επιθετικό να γράφει το 2-0 και να “καθαρίζει” ουσιαστικά την υπόθεση νίκη, με το σκορ να φτάνει στο 4-0 στη συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 2-0 της Τούμπας και ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να ρισκάρει αργά ή γρήγορα. Οι “πράσινοι” πιστεύουν στην ανατροπή και για να την πετύχουν θα πρέπει να ανοίξουν το ρυθμό. Γι αυτό η επιλογή μας από τον αγώνα είναι το Over 2 (ασιατικό), σε απόδοση 1.75. Σε περίπτωση που επιτευχθούν δύο γκολ παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Κόντρα στο μομέντουμ

Στις 21:45, στο Τζιουζέπε Μεάτσα, η Ίντερ υποδέχεται τη Νάπολι, για τον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia. Ακολουθεί ρεβάνς στις 5 Μαρτίου.

Από τη σπουδαία ανατροπή στο ντέρμπι του Μιλάνου προέρχεται η Ίντερ, με την ψυχολογία των παικτών του Κόντε να είναι στα ύψη! Οι “νερατζούρι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ 0-2 στο ημίχρονο από τέρματα των Ρέμπιτς και Ιμπραΐμοβιτς, αλλά στο β’ μέρος ήταν εντυπωσιακοί και ανέτρεψαν το παιχνίδι σκοράροντας τέσσερις φορές. Οι Μπρόζοβιτς, Βεσίνο, Ντε Φράι και Λουκάκου βρήκαν δίχτυα και έστειλαν την Ίντερ στην κορυφή της Serie A (ισόβαθμη με τη Γιουβέντους). Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη της Ίντερ.

Η Νάπολι αντιθέτως προέρχεται από ήττα – σοκ εντός έδρας από τη Λέτσε με 2-3. Η ομάδα του Γκατούζο ισοφάρισε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου σε 1-1 (Μίλικ), αλλά δέχθηκε δύο ακόμη τέρματα από τους Λαπαντούλα και Μανκόσου, για να μειώσει στο 90’ ο Καγιεχόν. Πρώτη ήττα για τη Νάπολι μετά από τρεις σερί νίκες, ανάμεσα στις οποίες και το 2-1 επί της Γιουβέντους για το πρωτάθλημα.

Μπορεί η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα να είναι 24 πόντοι και να πηγαίνουν στον σημερινό αγώνα με αντίθετο μομέντουμ, όμως το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για την Ίντερ, που ξόδεψε πολλές δυνάμεις την Κυριακή. Η Νάπολι έχει καλή παράδοση στο Μιλάνο με αντίπαλο τους “ νερατζούρι” και θα την εμπιστευτούμε απόψε στο Χ2, σε απόδοση 1.83.

Βρίσκει δίχτυα η Μπρέντα

Στις 19:30, στο AFAS Stadion, η Άλκμααρ υποδέχεται την Μπρέντα  για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας. Πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδι, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Σε πολύ καλή κατάσταση η ΑΖ, προέρχεται από τρεις σερί νίκες και παραμένει σε απόσταση βολής (-3) από τον Άγιαξ και την κορυφή της Eredivisie. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε εκτός έδρας την Ος.

Η Μπρέντα αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία της Ολλανδίας, όπου κατατάσσεται 6η και στο -10 από την απευθείας άνοδο. Μάλιστα αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τρία τελευταία παιχνίδια (0-1-2). Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου όμως κατάφερε να αποκλείσει την PSV, επικρατώντας 2-0 εντός έδρας.

Η Άλκμααρ είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη – πρόκριση, όμως η άμυνά της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και η Μπρέντα που θα αγωνιστεί με πάθος και ένταση είναι πιθανό να βρει ένα γκολ. Επομένως, επιλογή μας από την αναμέτρηση το Goal/Goal στο υψηλό 2.15.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το βίντεο με την ανάλυση του αγώνα Κυπέλλου Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις