Με Μύτικα εκτός έδρας η Νίκη

Αποστολή εξετελέσθη για τη Νίκη στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ. Η πρόκριση ήρθε χάρη στο απόλυτο των επιτυχιών που σημείωσε σε βάρος της ΑΕΒΔ, του Γ.Σ. Αλμυρού και της Ανάληψης. Σήμερα στις 17.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Λάρισας οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Μύτικα και αν κερδίσουν περνούν…

…στον επόμενο γύρο. Στο εν λόγω ματς προβάλλουν ως φαβορί, καθώς οι Λαρισαίοι αγωνίζονται στην Α2, αλλά το γεμάτο απουσιολόγιο του Σπύρου Στρατίκη καθιστά το ματς πιο αμφίρροπο απ’ ό,τι αναμενόταν αρχικά.
Πιο αναλυτικά εκτός μάχης έχουν τεθεί ο τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές Γιάννης Καραγιώργος, ο Γιάννης Καρπέτης, που βρίσκεται στο εξωτερικό και ο Αντώνης Χρηστομάνος, ο οποίος στην προχθεσινή προπόνηση υπέστη διάστρεμμα. Επίσης αμφίβολος θεωρείται ο Θεόδωρος Τοκατλίδης λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Παναγιώτης Τσώλης, που αναρρώνει από επέμβαση στο γόνατο, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά θα συμμετάσχει μόνο στην προθέρμανση.
Έτσι λοιπόν η σημερινή αποστολή της Νίκης θα απαρτίζεται από τους Τσαβέ, Μαυροφώτη, Τάσσο, Κέτουλα, Καραμανλή, Τζίνη, Μουχάρεμ, Τσώλη και ίσως τον Τοκατλίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις