Ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στη Χιονοσανίδα ο Ζαρκάδας του ΕΟΣ Βόλου

Με τριμελή αποστολή συμμετείχε ο ΕΟΣ Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοσανίδας που πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Φεβρουαρίου 2020 . Οι αθλητές Γουλιανός Ευάγγελος , Ζαρκάδας Αναστάσιος και Πάυλος Δήμος συμμετείχαν σε 2 αγωνίσματα. Τη τεχνική κατάβαση και τη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση Χιονοσανίδας, με τον Αναστάσιο Ζαρκάδα να φέρνει ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο στο σύλλογο .

Το Σάββατο 8/2 πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης . Ο Ζαρκάδας Αναστάσιος κατέλαβε την 3η θέση  ενώ ο Γουλιανός Ευάγγελος την 5η θέση στο Πανελλήνιο. Οι αγώνες ήταν παράλληλα και διεθνείς με τους αθλητές μας να λαμβάνουν την 6η και 9η θέση αντίστοιχα στην κατάταξη του διεθνή αγώνα.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 9/2, στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης ο Ζαρκάδας Αναστάσιος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο και μια 5η θέση στον διεθνή αγώνα. Ο Παύλος Δήμος κατέκτησε την 6η θέση στο πανελλήνιο και την 14η στον διεθνή, ενώ ο Γουλιανός Ευάγγελος δεν τερμάτισε .

Από τον Ε.Ο.Σ. Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις