Με επιτυχία η κοπή πίτας του συλλόγου KYOKUSHINKAI KARATE Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού συλλόγου  Kyokushinkai Karate Βόλου, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «PARK» παρουσία πολλών αθλητών, γονέων και φίλων του συλλόγου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης άρχισαν ο Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate της Χώρας μας και προπονητής του συλλόγου κ. Ιωάννης Στεφάνου, προπονητής Καράτε της Γ.Γ. Αθλητισμού και Υπεύθυνος Τεχνικής επιτροπής Κεντρικής Ελλάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ.  τα μέλοι του Διοικητικού Συμβουλίου και η Αντιπρόεδρος κ. Αριστέα Δημητρακοπούλου, με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και με πολλές ευχές για υγεία και επιτυχίες κατά το Νέο έτος 2020. Απεύθυναν χαιρετισμό συγχάρηκαν τους γονείς και τους αθλητές που με τις επιτυχίες τους προβάλουν την Πόλη μας αλλά και την Χώρα μας στο εξωτερικό και υποσχέθηκαν ότι θα στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου που διδάσκει στα Νέα Παιδιά μέσω του Αθλητισμού την Πειθαρχία, τον Αυτοέλεγχο και την Ευγενή Άμυλα.

Ο σύλλογος συγχάρηκε και βράβευσε τους Πρωταθλητές του για τις επιτυχίες τους σε Πανελλήνια, Βαλκανικά και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2019 και είναι οι εξής: Στεφάνου Μάριος, Μανια Νικολέτα, Τσιμπερίδη Στέργιο, Μπουτσιουρή Θωμά, Μανιώτη Άγγελο, Κουτσούμπα Κων/νο, Κελαιδώνη Κων/νο, Δεληγιάννη Νικόλαο, Σανιδά Νάντια και Κατσαμπέκη Βασιλική.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα στέκονται

Στην συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα με επιδείξεις του Kyokushinkai Karate από τμήματα του συλλόγου που παρουσίασαν δυναμικές και θεαματικές τεχνικές εκτάκτου ανάγκης & αυτοάμυνας.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, και ο Πρόεδρος του αθλητικού Οργανισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κ. Ανδρέας Ζέρβας.

 

Όλα τα τιμώμενα πρόσωπα  απεύθυναν χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους γονείς, αθλητές και φίλους του Συλλόγου, Παράλληλα Συγχάρηκαν τους Εκπαιδευτές του Συλλόγου για την άριστη εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των αθλητών που εδώ και 3 περίπου δεκαετίες, ο προπονητής και Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου διδάσκει στα Νέα Παιδιά της Πόλης μας με εκατοντάδες επιτυχίες σε Πανελλήνιο, Βαλκανικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο καθώς και τις μεγάλες Διοργανώσεις που έχει φέρει στην Πόλη μας Από Πανελλήνια, Βαλκανικά και Διεθνή Πρωταθλήματα και υποσχέθηκαν ότι θα στηρίζουν όλες τις διοργανώσεις του Συλλόγου μας. Επίσης έκαναν ιδιαίτερη αναφορά και στους δύο νέους προπονητές του Συλλόγου την Κυριακή Στεφάνου, προπονήτρια του Καράτε της Γ. Γ. Αθλητισμού με 20ετή και πλέον εμπειρία και τον Μάριο Στεφάνου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και πρωταθλητή Ελλάδος, Βαλκανίων και Ευρωπαϊκών επί σειρά ετών. Ο Σύλλογος βράβευσε με τιμητική πλακέτα για την Προσφορά τους στον Σύλλογο τους Κυρίους κ Χρήστο Μπουκώρο και τον κ.  Ανδρέα Ζέρβα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Επίσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε από τον κ. Ιωάννη Στεφάνου απονομή Ιαπωνικού διπλώματος Μαύρης Ζώνης  1ου Dan , στο αξιόλογο εκπαιδευτή του Ηρακλείου Κρήτης κ. Μιχάλη Σηφάκη, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, στον οποίο ευχήθηκε καλή Επιτυχία στην διάδοση του δυναμικού Kyokushinkai Karate στην Κρήτη έχοντας πάντα στο πλευρό του την υποστήριξη του ως Εκπροσώπου αλλά και του τεχνικού Διευθυντού και Διεθνούς Πρωταθλητή Μάριου Στεφάνου. Τυχερός της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ήταν η αθλητής  Κελαϊδώνης Κων/νος ο οποίος θα πάρει δώρο μια φόρμα του Kyokushinkai karate προσφορά του συλλόγου  μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννης Στεφάνου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ευχαρίστησαν  θερμά τους γονείς και τους φίλους του Συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τα καταστήματα της Πόλης μας για τα δώρα της Λαχειοφόρου Αγοράς καθώς και τον κ. Κώστα Μπούρχα με το Ζαχαροπλαστείο «ΜΟΝ ΑΜΙ» για την προσφορά της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και εύχονται Υγεία και Πολλές Επιτυχίες στη Νέα Χρονιά 2020!!!