Κομβικό το παιχνίδι με Αστέρα για τον Βόλο

Δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας έχει μπροστά του ο Βόλος, καθώς οι «κυανέρυθροι» καλούνται την Κυριακή να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με την ΑΕΛ, επίσης στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Οι παίκτες του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια την περασμένη Δευτέρα στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στο φινάλε του παιχνιδιού και συνεχίζουν την προσπάθειά τους, με στόχο, αν μπορέσουν να τερματίσουν στην 6η θέση, συμμετέχοντας στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.
Αν συμβεί αυτό, θα είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα, που αν και νεοφώτιστη έχει πραγματοποιήσει φέτος πολύ καλές εμφανίσεις, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και θα μπορούσε να είναι ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.
Αυτή τη στιγμή ο Βόλος βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την 6η θέση, την οποία κατέχουν ΟΦΗ και Ξάνθη, ενώ ισοβαθμεί με Ατρόμητο, Αστέρα και ΑΕΛ. Μπορεί οι «κυανέρυθροι» να μην κρατούν στην τύχη στα χέρια τους, ωστόσο, έχουν πολλές ελπίδες να κάνουν την υπέρβαση και να καταλάβουν το τέλος την 6η προνομιούχο θέση.
Αυτό προϋποθέτει η ομάδα να κερδίσει τα δύο παιχνίδια έδρας και να πάει στο ΟΑΚΑ να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο με τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, είναι πολύ κομβικό το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, καθώς αν «σκοντάψουν» οι Κρητικοί ο δρόμος για τα πλέι οφ μπορεί να ανοίξει διάπλατα για τους «κυανέρυθρους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις