Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Φαζό στον Ολυμπιακό (η αποστολή)

Με αρκετές απουσίες αναχωρεί για την Ρόδο ο Ολυμπιακός Βόλου όπου και το Σάββατο στις 14:00 θα αντιμετωπίσει για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League τον Ιάλυσο.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τσιάρα και Μπουτζίκοu που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους (έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες), ενώ από την αποστολή θα απουσιάζει και ο Ξενοδόχοφ ο οποίος υπέστη θλάση στον αγώνα με την Καλαμάτα. Εκτός αποστολής είναι και ο Φαζός καθώς μια ίωση της τελευταίας στιγμής τον αναγκάζει να μην ταξιδέψει με την ομάδα.

Σε ότι αφορά τον Παπαϊωάννου θα ταξιδέψει κανονικά για το νησί των ιπποτών ωστόσο πρέπει να αναφερθεί πως δεν είναι 100% έτοιμος καθώς μόλις τις τελευταίες δύο ημέρες επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Κανονικά πάντως θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Βοσνακίδης, ο οποίος ξεπέρασε το σφίξιμο που ένιωσε στο πόδι του τις προηγούμενες ημέρες, πανέτοιμος να επανέλθει στα αγωνιστικά του καθήκοντα είναι και ο Μητρόπουλος, όπως και ο Ράντι ο οποίος επιστρέφει μετά το παιχνίδι με την Καλαμάτα όπου και εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή: Γιδόπουλος, Μακρυωνίτης, Βοσνακίδης, Γραικός, Παπαϊωάννου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Κέρη, Μητρόπουλος, Τσίτας, Ράντι, Κόλα, Μπακουλάτι, Βασιλούδης, Κουτσιανικούλης, Ναβαλόν, Κλεμέντε

Ο Λεωνίδας Βόκολος καλείται να διαχειριστεί το Σάββατο ένα δύσκολο παιχνίδι έχοντας πολλές απουσίες παικτών και δήλωσε σχετικά στο site της ομάδας (www.olympiakosvolou.com) αναφορικά με το παιχνίδι:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ κλειστή έδρα γιατί ο Ιάλυσος είναι πολύ δυνατός στο γήπεδο του. Εμείς πηγαίνουμε στην Ρόδο με πολλές απουσίες και προβλήματα της τελευταίας στιγμής όπως με τον Φαζό που τον ταλαιπωρεί ίωση και δεν θα μπορέσει ούτε και εκείνος να ταξιδέψει.

Παρόλα τα προβλήματα πάντως εμείς θα πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και αυτό που μπορούμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το θετικό αποτέλεσμα.

Όπως λέω πάντα με σοβαρότητα και προσοχή και δίνοντας το 100% των δυνάμεων μας θα παίξουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα και για τη νίκη».