Ιωνικός: Να δούμε την ομάδα μας στα μεγάλα σαλόνια

Ανακοίνωση εξέδωσε  ο Ιωνικός, προσκαλώντας όλους τους φίλους της ομάδας να σταθούν κοντά της με σκοπό την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά:

“Ο Ιωνικός είναι ιδέα , είναι η ομάδα της πόλης μας. Και εμείς, η Οικογένεια Τσιριγώτη, ως οπαδοί και χρηματοδότες αυτής της ομάδας ξέρουμε πολύ καλά τι αντιπροσωπεύει ο Ιωνικός. Ήρθαμε στην ομάδα για να συμβάλλουμε και να πετύχουμε στην επίτευξη του στόχου και του ονείρου μας που δεν είναι άλλος από το να δούμε την ομάδα μας να είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια.

Έχουμε φτάσει κοντά στην πηγή και θα δώσουμε τις μάχες μας εναντίον όλων. Ενισχύσαμε την ομάδα σε όλες τις γραμμές, κάναμε τις απαραίτητες αλλαγές στο επιτελείο και επενδύσαμε αρκετά χρήματα και πάλι.

Κάνουμε κάλεσμα σε ‘όλους τους φίλους της ομάδας και δεν πρέπει να λείψει κανεις. Rangers, Aκαδημιες, Παλαιμαχοι Ερασιτεχνης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά.

ΠΡΟΣΟΧΗ…προστατεύουμε την Ομάδα, δεν πέφτουμε σε παγίδες. Είμαστε ο Ιωνικος και θα συνεχίσουμε να γράφουμε Ιστορία, όπως μονο εμείς ξέρουμε .

“Με το Αστέρι στην Καρδιά μου συνεχίζω, την πορεία την τρελή,αυτή που έχω χαράξει απο παιδί.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις