Παπαϊωάννου: «Η διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε επί της Λαμίας με 3-2, με τους φιλοξενούμενος να έχουν φρικτά παράπονα από την διαιτησία του Κουτσιαύτη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου κατακεραύνωσε τους διαιτητές του χθεσινού αγώνα τονίζοντας πως πρόκειται για «Καμικάζι» με σφυρίχτρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο lamianow.gr:

“Δυστυχώς η διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο και πολύ φοβάμαι ότι έχει και παρακάτω. “Καμικάζι” με σφυρίχτρες κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Μια αποστολή που όπως έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα είναι ενάντια στον ΠΑΣ Λαμία. Όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν μάτια και βλέπουν. Η Λαμία δεν προσκυνάει κανέναν και για το λόγο αυτό διαιτητές και varistes μας “σφάζουν” είτε με το νυστέρι είτε με το βαμβάκι. Δεν θα αποτελέσουμε την μαριονέτα κανενός στο “θέατρο σκιών” που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλη η Ελλάδα βλέπει…”.

Για την διαιτησία του Κουτσιαύτη: «Ο κύριος Κουτσιαύτης ανακάλυψε θέατρο και δεύτερη κίτρινη κάρτα στην φάση του Ρόμανιτς. Ευτυχώς υπάρχει και το τηλεοπτικό ριπλέι που είναι αδιάψευστος μάρτυρας και δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Δυστυχώς και ο κ. Κουτσιαύτης, απέδειξε εκ νέου -όλως τυχαίως και πάλι εις βάρος του ΠΑΣ Λαμία- το πόσο νοσεί η ελληνική διαιτησία. Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια σε αυτό που εκτυλίσσεται εις βάρος της ομάδας μας πλανώνται πλάνην οικτράν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις