Στη Ρόδο η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με Ιάλυσο

Στη Ρόδο βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (15/2, 14.00) με τον Ιάλυσο, για την 20η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. Η αποστολή αφού ξεκουραστεί στο ξενοδοχείο, το απόγευμα θα κάνει ένα χαλάρωμα σε γήπεδο της περιοχής και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.
Θυμίζουμε, πως στη Ρόδο δεν ταξίδεψαν οι τιμωρημένοι Αντώνης Τσιάρας και Νίκος Μπουτζίκος, όπως και ο Μανώλης Φαζός, που ταλαιπωρείται από ίωση. Κανονικά στην αποστολή μετέχει ο Ιμπάν Ράντι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού παρακολούθησε σε βίντεο το παιχνίδι του Ιάλυσου με τον Διαγόρα και διαπίστωσε πως ο αυριανός των «ερυθρολεύκων» είναι μια πειθαρχημένη ομάδα, η οποία κλείνει καλά τους χώρους και το κίνητρο στο αυριανό παιχνίδι είναι μεγάλο, καθώς η ομάδα από την Ρόδο παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία.
Απομένουν επτά αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και από εδώ και πέρα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές, μπορεί ο Ολυμπιακός να διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ από τον Ιάλυσο, όμως, αυτό από μόνο του δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Στον Ολυμπιακό εστιάζουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο αυριανό παιχνίδι και γνωρίζουν πολύ καλά, πως σε περίπτωση που πάρουν τους τρεις βαθμούς, θα διατηρηθούν ψηλά στη βαθμολογία και θα μπουν δυνατά στη διεκδίκηση της 2ης θέσης που οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ 2. Παρότι στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να τονίζουν, πως η ομάδα βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με στόχο να τερματίσει ο Ολυμπιακός όσο ψηλότερα γίνεται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις