Με 23 παίκτες απέναντι στη Νίκη ο Ρήγας (η αποστολή)

Ο Ρήγας Φεραίος θα αντιμετωπίσει αύριο το μεσημέρι (Κυριακή, 18/10, 16.00) σε εκτός έδρας παιχνίδι τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα του Βελεστίνου, μετά τον αγώνα με τον Φωκικό προπονήθηκε την Πέμπτη και την Παρασκευή, αλλά και σήμερα νωρίς το μεσημέρι. Ο Λάκης Μπακάλης μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, στην οποία συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές.

Εκτός θα είναι οι Δημήτρης Μιαρίτης, Νίκος Μιαρίτης, Στέργιος Μπακάλης και Δημήτρης Γάρος. Ο Δημήτρης Σέττος θα ακολουθήσει και αυτός την ομάδα στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, αλλά η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, διότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις.

Η αποστολή του Ρήγα για το αυριανό παιχνίδι με τη Νίκη στην «Κλούβα» αποτελείται από τους: Βασίλη Τσουμπέκο, Αποστόλη Κεφαλά, Βαλάντη Τριανταφύλλου, Σπύρο Γκάγκα, Χρήστο Σπαθή, Δημήτρη Χατζηαθανασίου, Παναγιώτη Γούτσιο, Νίκο Βουραζέρη, Παναγιώτη Αποστολίδη, Κωνσταντίνο Γεωργατζή, Γιώργο Χατζή, Γιώργο Αλεξίου, Κωνσταντίνο Ζενούνι, Γιώργο Τσίπη, Βασίλη Πέτση, Ηλία Γκίκα, Γιάννη Μουσαμπελίου, Κωνσταντίνο Γουτούλη, Παρασκευά Θεοδώρου, Μανώλη Πάσχο, Δημήτρη Σέττο, Αποστόλη Σφάκα και Γιάννη Κορέττα.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις