Παπαδόπουλος: «Η Καβάλα διεκδικεί την άνοδο»

Δηλώσεις για το παιχνίδι που πέρασε στον Θεσπρωτό αλλά και για το Κυριακάτικο με την Ιεράπετρα, έκανε στο proininews o επιθετικός του ΑΟΚ Βασίλης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Η γνώμη σου για το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό; Τι έφταιξε για την ήττα;

Απάντηση: Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει για τη σωτηρία της. Αυτό έγινε, τα παιδιά παίξανε με πολύ πάθος. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που είμαστε στα τελευταία παιχνίδια. Μοιραία ήρθε μια ήττα απρόσμενη. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω απ` αυτό το παιχνίδι αλλά δεν μας έβγαινε.

Ήταν μια πολύ κακή παρένθεση. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες εμφανίσεις. Η ομάδα και στα παιχνίδια που έχασε στο πρωτάθλημα ήταν πολύ καλή. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που δεν ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και δεν κερδίσαμε τίποτα.

Ερώτηση: Αναγκασμένος ο ΑΟΚ να κοιτάξει την επόμενη μέρα;

Απάντηση: Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ειδικά μετά από μια τέτοια ήττα, όταν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα όπως είμαστε, πρέπει να βγάζεις αντίδραση στο επόμενο παιχνίδι. Θα βγάλουμε αντίδραση με την Ιεράπετρα και θα δώσουμε τη ψυχή μας. Θα κάνουμε ότι μας ζητήσει ο προπονητής μας, για μας, για τον κόσμο και να ανέβουμε πάλι στη βαθμολογία.

Ερώτηση: Πόσο μεγάλος είναι ο βαθμός δυσκολίας με την Ιεράπετρα;

Απάντηση: Εννοείται ότι είναι μεγάλος. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες στην κατηγορία. Είναι μια ομάδα που είναι καλή και ψηλά στη βαθμολογία με καλούς παίκτες. Θεωρώ ότι εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει όμως να είμαστε σοβαροί όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Ερώτηση: Θέλει ο ΑΟΚ να κρατήσει και το απόρθητο της έδρας.

Απάντηση: Αυτό σίγουρα. Όταν έχεις ένα κομμάτι ισχυρό όπως είναι η έδρα σου κοιτάς να το κρατάς. Επίσης θέλεις να ευχαριστήσεις τον κόσμο σου μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Οπότε όλα αυτά είναι ένας συνδυασμός που πρέπει να μας κάνει να είμαστε αποφασιστικοί την Κυριακή.

Ερώτηση: Μπορεί ο ΑΟΚ να διεκδικήσει τη 2η θέση;

Απάντηση: Εννοείται ότι μπορούμε. Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει τις δυνατότητες. Διοικητικά, προπονητική και σαν παίκτες είμαστε πολύ καλά. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Μπορούμε μέχρι τελευταίο παιχνίδι να διεκδικήσουμε την άνοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις