Μόνο ο Αστέρας στο μυαλό των παικτών του Βόλου

Μόνο νίκη θέλει ο Βόλος στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για συμμετοχή στα πλέι οφ και για να συμβεί αυτό, οφείλουν να κερδίσουν αύριο την ομάδα της Τρίπολης και στη συνέχεια την ΑΕΛ, επίσης εντός έδρας.
Οι παίκτες του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο προετοιμάζονται με ηρεμία για το αυριανό παιχνίδι, γνωρίζοντας πως και ο Αστέρας θα έρθει στο Πανθεσσαλικό για το θετικό αποτέλεσμα, παίζοντας χωρίς άγχος.
Ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Μάντζη, ο οποίος αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις καθυστερήσεις και θα χάσει και τα τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.
Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Λιασίν Καμταμούρο, ο οποίος δεν έπαιξε στο ματς με τον Παναιτωλικό, καθώς δεν ήταν 100% έτοιμος από τον πρόσφατο τραυματισμό του. Ο Ζοάο επιστρέφει, με τον Αργεντινό μέσο να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που του στέρησε τη συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Στη διάθεση του Γκαγιέγκο βρίσκονται και οι Λευτέρης Λύρατζης και Έρικ Γέντρισεκ.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις