Τον 18χρονο Γιάννη Κοπιτσή απέκτησε η Νίκη

Στην απόκτηση του 18χρονου Γιάννη Κοπιτσή προχώρησε η Νίκη Βόλου, στην αυλαία της μεταγραφικής περιόδου. Ο νεαρός επιτελικός μέσος αγωνίζονταν στον Ακράτητο και είναι γιος του Χάρη Κοπιτσή, ποδοσφαιριστή που έκανε καριέρα με τα χρώματα του Πανιωνίου και της ΑΕΚ. Ο Γιάννης Κοπιτσής έχει δικαίωμα να αγωνιστεί άμεσα με τη φανέλα της Νίκης.

Η ανακοίνωση:

H Νίκη Βόλου έκανε γνωστή την απόκτηση του 18χρονου επιτελικού Γιάννη Κοπιτσή από τον Ακράτητο. Πρόκειται για τον γιο του Χάρη Κοπιτσή, παλιού παίκτη του Πανιωνίου και της ΑΕΚ και χρόνια εκ των επικεφαλής της ακαδημίας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, που χάρηκε πολύ για την επιλογή του Γιάννη να έρθει στους κυανόλευκους. Να σημειωθεί ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα να αγωνιστεί την Κυριακή με τον Διαγόρα. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κοπιτσή.

Ο Γιάννης Κοπιτσής είναι 18 ετών κι αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ως επιτελικός χαφ. Ποδοσφαιρικό προϊόν των ακαδημιών της ΑΕΚ, αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν με τη φανέλα του Ακράτητου στη Γ’ Εθνική, έχοντας εννιά συμμετοχές, με ένα γκολ.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!

ΠΑΕ Νίκη Βόλου – Γιατί… Νίκη είσαι!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις