Λύσεις εκ των έσω ψάχνει ο Παπαδόπουλος

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή (18/10) η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου εν όψει της αυριανής (19/10) αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι, στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν σήμερα στις 11 το πρωί και στη συνέχεια…

…η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Να σημειώσουμε πως θα υπάρξει ένα χαλάρωμα το απόγευμα στο γήπεδο των Σπάτων.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος, ως γνωστόν, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα στους Ντιέγκο Λεόν, Έρικ Γουόρντεν, Σπύρο Γκουγκούδη και Δημήτρη Διαμαντόπουλο. Ο 48χρονος τεχνικός καλείται να βρει εκ των έσω λύσεις, κυρίως όσον αφορά την επίθεση, καθώς έχουν τεθεί «νοκ άουτ» και οι δύο έμπειροι φορ που διαθέτει η ομάδα. Στην αποστολή θα συμπεριληφθεί, όπως όλα δείχνουν, για πρώτη φορά και ο νεαρός Κώστας Αλαμάνης.
Ο Παπαδόπουλος δεν έχει ακόμη αποφασίσει για ορισμένες θέσεις στην ενδεκάδα, όχι μόνο μεσοεπιθετικά, αλλά και στην άμυνα. Έχει φροντίσει αυτές τις λίγες μέρες που βρίσκεται στην ομάδα να τονώσει το ηθικό και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, προκειμένου αυτοί να παρουσιαστούν δυνατοί, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που είχε κάνει την έκπληξη την περασμένη αγωνιστική, φεύγοντας νικητής από την Ριζούπολη, επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις