ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.: Καιρού θέλοντος… την Κυριακή ο αγώνας με τον Ιάλυσο

Ενημερωτική ανακοίνωση σχετικά με την τύχη του αγώνα Ιάλυσος – Ολυμπιακός Βόλου, εξέδωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν ώστε να διεξαχθεί η προγραμματισμένη για σήμερα (15/02) αναμέτρηση και το ραντεβού των δύο ομάδων αναβάλλεται για αύριο, Κυριακή, στις 2:00μ.μ., όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

Αναβάλλεται ο αγώνας της ομάδας με τον Ιάλυσο. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί, έντονη βροχόπτωση και ισχυροί άνεμοι, δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή του αγώνα καθώς η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι απαγορευτική.
Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία το
γήπεδο έχει πλημμυρίσει.
Επίσης εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο νησί οι δύο βοηθοί Παναγιώτης Χρηστάκος και Γιώργος Κορώνας από τον Πειραιά, που είχαν οριστεί για το παιχνίδι, δεν κατάφεραν να φτάσουν στη Ρόδο.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Θωμάς Μαυρίδης από την Πέλλα αφού έκανε αυτοψία του αγωνιστικού χώρου, παρουσία και των αρχηγών των δύο ομάδων, πήρε την απόφαση να αναβληθεί το παιχνίδι.
Εάν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 16/2 στις 14.00 στο «Οικονομίδειο» γήπεδο της Ρόδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις