Ήττα από τη Βέροια για την Κ17 της Νίκης

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η ομάδα Κ-17 της Νίκης Βόλου από την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας, στο “Παντελής Μαγουλάς”, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των “μικρών” της Football League.

Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα, σε ένα παιχνίδι που περιορίστηκε στις δυνατές προσωπικές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, η ομάδα του Αριστοτέλη Σίμου προηγήθηκε στο τρίτο λεπτό της επανάληψης, με πλασέ του Ιωάννου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πέτρου. Στα επόμενα 20 λεπτά η ομάδα μας είχε μοναδικές στιγμές να “τελειώσει” την υπόθεση “τρίποντο” γι’ αυτήν, αλλά Πέτρου, Γιοβάνης και Σταΐδης αστόχησαν, με το νόμο του ποδοσφαίρου να “τιμωρεί” τη Νίκη, στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 70′, ύστερα από αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων κι όμορφη εκτέλεση επιθετικού της Βέροιας. Σαν να μην έφτανε αυτό, περίπου δέκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την ολική ανατροπή, όταν σε κατάσταση αντεπίθεσης, ποδοσφαιριστής της Βέροιας, εκμεταλλεύτηκε την αργή επιστροφή των αμυντικών της Νίκης και με όμορφο πλασέ “νίκησε” τον Καθινιώτη για το 1-2. Στο τέλος της αναμέτρησης, ο νεοεισελθόντας Αγόρος είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες να ισοφαρίσει, αλλά στην πρώτη περίπτωση στο 87′, δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από όμορφη προσωπική ενέργεια του Χρόνη, και δύο λεπτά αργότερα, νέα προσπάθειά του για γκολ κατέληξε στο δοκάρι της εστίας της Βέροιας. Τελικό αποτέλεσμα 1-2, με τη Νίκη, την επόμενη αγωνιστική, να αντιμετωπίζει, στην Ηγουμενίτσα, τον Θεσπρωτό.

Νίκη Βόλου Κ-17: Καθινιώτης, Ιωάννου, Αλεξανδρίδης, Καραπάνος, Μαυρομιχάλης, Σταΐδης, Κουμπουρλής, Γιοβάνης, Πέτρου, Γκινίδης, Χρόνης

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Αναστασόπουλος, Τσιανάκας, Πανταζής, Αγόρος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις