Με πέναλτι στις καθυστερήσεις, έμεινε ζωντανή η Βέροια

Μέσα στο κόλπο για την κατάληψη της 2ης προνομιούχου θέσης διατηρήθηκε η Βέροια… Σ΄ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες καλές στιγμές στο παιχνίδι, η Βέροια ήταν αυτή που στα πρώτα λεπτά μπήκε καλύτερα στο ματς, χωρίς όμως να έχει κάνει την μεγάλη φάση μπροστά στην εστία του Γιακουμή.

Αυτό το οποίο δεν είχε κάνει μέχρι τότε η «Βασίλισσα του Βορρά», το έκαναν οι Θεσσαλοί στο 12΄ με το τέρμα του Σταματή, να τους βάζει μπροστά στο σκορ. Από το σημείο εκείνο και μετά, η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη πίεσε προκειμένου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, κάτι το οποίο θα μπορούσε να το είχε πετύχει στην φάση του 36΄ με το σουτ του Πόζογλου να αποκρούεται από τον Γιακουμή… Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα της Ημαθίας πίεσε τον ΑΟΤ, ο οποίος οπισθοχώρησε και έδωσε χώρο στο γήπεδο.

Ωστόσο οι Μακεδόνες, δεν είχαν καταφέρει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην εστία των Θεσσαλών. Όλα αυτά μέχρι το 82΄, όταν το πλασέ του Κανούλα αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τον Γιαννίτση. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε με το υπάρχον σκορ, ο Οικονομόπουλος στο 94΄ έκανε χέρι στην περιοχή της ομάδας του… Ο Πασάς ήταν αυτός, που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι και να ισοφαρίσει σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Βέροια (Γεωργιάδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Μαραγκός, Μανιώτης, Μπλέτσας, Βεργώνης, Πολύζος (46′ Ν. Ζούρκος), Πέντα, Παυλίδης (78′ Καραγιάννης), Πόζογλου (62′ Κανούλας), Πασάς.

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Γιακουμής, Πέλαεθ (67′ Λώττας), Γιαννίτσης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Σταματής (78′ Τεγούσης), Τσίπρας (85′ Άλεξιτς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις