Η Καλαμάτα την ουσία, η Τρίγλια τις εντυπώσεις…

Μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό της πρόσθεσε η Καλαμάτα, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Σ΄ότι έχει να κάνει με το ματς, η ομάδα του Γιάννη Πολαετίδη μπήκε καλύτερα στο ματς και σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Αρχικά στο 8΄ με την κεφαλιά του Ευθυμιάδη και εν συνεχεία στο 14΄ με τον Ντούνγκα να αστοχεί σε κενή εστία.

Αυτό το οποίο δεν πέτυχε το συγκρότημα της Χαλκιδικής, το πέτυχε στο 27΄ η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου με τέρμα του Οσμάναγκιτς. Από το σημείο εκείνο και μετά, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, το οποίο θα μπορούσε να είχε γίνει σε δύο φάσεις μέσα στο διάστημα 39΄-44΄. Στην πρώτη ο Ντούνγκα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μαντζάρη, ενώ στην δεύτερη και πάλι ο τερματοφύλακας της «Μαύρης Θύελλας» είπε και πάλι «όχι» αυτή τη φορά σε σουτ του Ευθυμιάδη…

Στο β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στο 49΄ με το σουτ του Ευθυμιάδη να σταματά στο δοκάρι του Μαντζάρη και στο 53΄ με το σουτ του Ναζλίδη, να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα των «μελανόλευκων». Στο 79΄ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την ομάδας της Πελοποννήσου, λόγω της αποβολής του Χριστοφιλέα… Ωστόσο παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα η Καλαμάτα κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΣΚΟΡΕΡ: 27′ Οσμάναγκιτς σουτ

Κίτρινες: Κωνσταντινόπουλος, Ηλιόπουλος, Χριστοφιλέας – Παπαστεριανός, Ζώτος
Κόκκινες: 80′ Χριστοφιλέας

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Μαντζάρης, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Γκιοατά, Τριποτσέρης, Χριστοφιλέας, Οσμάναγκιτς (81′ Νάσερ), Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος (86′ Καντούτσης), Ιντρίσι (62′ Αλεξόπουλος), Μουσμπίμπα.

Τρίγλια (Πολαετίδης): Παλαβράκης, Κουρέλλας, Μιλκούδης, Σγουρής, Ζώτος, Παπαστεριανός, Σαρβανίδης (66′ Λεμονής), Ευθυμιάδης, Μπρίτο, Ντούνγκα, Ναζλίδης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις