Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει ο Θησέας με Ηρακλή Λ. (pregame)

Στο γήπεδο «Γεώργιος Πασχαλίδης» της Αγριάς ο Θησέας υποδέχεται σήμερα στις 15.00 τον Ηρακλή Λάρισας. Πρόκειται για συνάντηση μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου της βαθμολογίας, με τους «πράσινους» να βρίσκονται στο +7 από τους αντιπάλους τους (έχουν 40 βαθμούς έναντι 33).

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, «νοκ άουτ» έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Γιάννης Κυρίτσης και ο τραυματίας Ζάχος. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θάνου Κυρίτση, διότι αισθάνεται ενοχλήσεις, ενώ ο Οικονόμου δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Το θετικό είναι πως επιστρέφουν από τιμωρία οι Σιώμος και Κοτζαθανάσης.

Στη διάθεσή του ο προπονητής Λάκης Μπακάλης θα έχει τους: Ντ. Βαν Ντε Γουίχε, Κεφαλά, Ιακωβίδη, Ιωαννίδη, Μπόρα, Ερ. Βαν Ντε Γουίχε, Δημητριάδη,  Διαμαντόπουλο, Κοτζαθανάση, Γαλανόπουλο, Λίτσο, Νιαώτη, Οικονόμου, Πέτση, Ζαχαράκη, Σιώμο, Βλάχο και ίσως τον Θαν. Κυρίτση.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε ως διαιτητή του αγώνα τον Νίκο Κουτρομάνο της ΕΠΣ Καρδίτσας και βοηθούς τους Δημήτρη Τίκα και Πέτρο Κανιούρα, που ανήκουν στην ίδια Ένωση. Παρατηρητής τους θα είναι ο Περικλής Τουτούκης της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις