Δύσκολα θα γίνει και σήμερα το παιχνίδι Ιάλυσος-Ολυμπιακός

Σήμερα το μεσημέρι (16/2, 14.00) θα μεταβούν και πάλι στο «Οικονομίδειο» στάδιο ο Διαγόρας και ο Ολυμπιακός, όπως ορίζει ο ΚΑΠ, με τον διαιτητή να αποφασίζει, αν θα γίνει το ματς (εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν) ή όχι. Θυμίζουμε, πως ο προγραμματισμένος για χθες αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων αναβλήθηκε, λόγω κακοκαιρίας.
Όπως όλα δείχνουν, πάντως, το παιχνίδι θα αναβληθεί οριστικά, από τη στιγμή που ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ κακή κατάσταση, ενώ δεν μπόρεσαν να μεταβούν στη Ρόδο, τόσο ο ένας βοηθός, όσο και ο παρατηρητής του αγώνα, αφού εξαιτίας του ισχυρού ανέμου το αεροπλάνο δεν ήταν δυνατόν να προσγειωθεί.
Η αποστολή του Ολυμπιακού παρέμεινε και χθες στο ξενοδοχείο και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα το απόγευμα από τη Ρόδο.
Να τονίσουμε, πως τόσο ο Τσιάρας, όσο και ο Μπουτζίκος, θα μπορούν να δώσουν κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι του προσεχούς Σαββάτου με τη Νίκη, παρότι είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τον Ιάλυσο.
Με την επιστροφή της ομάδας από τη Ρόδο θα αρχίσει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τη Νίκη, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο γήπεδο της Νεάπολης, με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις