Ντέρμπι κορυφής Ο.Φ. Θαλάσσης-Βόλος στην Α2 πόλο

Στη Θεσσαλονίκη με τον Ο.Φ. Θαλάσσης δοκιμάζεται σήμερα ο Βόλος για την 8η αγωνιστική της Α2 πόλο ανδρών και για τον βόρειο όμιλο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 2 μ.μ. στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα «μονομαχήσουν» οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, με τον Βόλο να βρίσκεται στη 2η θέση, αν και αήττητος.
Το βολιώτικο συγκρότημα θα παραταχθεί με δύο απουσίες. Εκτός αποστολής θα μείνουν ο Χρήστος Μαρινάγης λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων και ο Βασίλης Βλιώρας, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση και έχασε πολλές προπονήσεις. Ο Γιάννης Μαρινάγης, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και ο Ιάσων Μάρκου που και αυτός ήταν άρρωστος αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή.
Διαθέσιμοι είναι οι: Ιωακείμ, Νάσιος, Κουτσουνίδης (τερματοφύλακες), Δανιήλ, Δ. Γκανάτσιος, Παπαβασιλείου, Γιαν. Μαρινάγης, Μάρκου, Ανδρής, Γλούμης, Στεργίου, Νικηφορίδης, Κουφιδάκης, Νικολέρης, Γραμμένος, Πετρόπουλος, Κοκκινάκης, Μπομπός, Γιαν. Γκανάτσιος, Γαργαλέτσος, Καραλής, Νιζάμης.
Δύο πολύ έμπειροι διαιτητές ορίστηκαν να διευθύνουν στο σημερινό παιχνίδι. Πρόκειται για τους Γιώργο Σταυρίδη και Μιχάλη Μπιράκη.
Το σημερινό πρόγραμμα στον βόρειο όμιλο της Α2 πόλο είναι το εξής:
Κολ. Λάρισας, 13.30, Ν.Ο. Λάρισας-Ηλιούπολη
Κολ. Ποσειδώνιο, 14.00, ΟΦΘ-Βόλος
Κολ. Χαϊδαρίου, 16.00, Α.Ε. Χαϊδαρίου-Άρης