Να επιστρέψει στις νίκες με Διαγόρα (pregame)

 Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Νίκη Βόλου που υποδέχεται τον Διαγόρα, στη Νεάπολη, σήμερα (16/02) στη 1:00μ.μ.. Το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη θα επιδιώξει να κερδίσει την ομάδα της Ρόδου και να κλείσει την παρένθεση του Αιγάλεω και του Ιωνικού, που την κράτησε σε απόσταση από τη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Το τεχνικό τιμ επίλεξε στο σημερινό ματς να εκτίσουν την ποινή τους, λόγω καρτών, τέσσερις ποδοσφαιριστές. Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Ροχάνο και Κρουθ θα δουν το ματς από την κερκίδα, καθαρίζοντας από κάρτες ώστε να είναι στη διάθεση του προπονητή τους στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Στην αγωνιστική δράση αναμένεται να επιστρέψει ο Λούκας Γκαρσία που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συνεχώς ανεβάζει προπονητικούς ρυθμούς ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές.

Οι διαθέσιμοι παίκτες της Νίκης για το σημερινό παιχνίδι είναι οι εξής: Αποστολίδης, Καρακώστας, Κ. Παπαδόπουλος, Κάρδαρης, Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Καμπαγέρο, Ντομίγνκεθ, Γκαρσία, Ιορδανίδης, Τσιώλης, Μπαταγίνι, Οικονομίκος, Τσιμπούκας, Οικονομίκος, Κοπιτσής, Κ. Κυριακίδης, Βοσνιάδης, Λίτσιος

Ομάδα εκτός έδρας ο Διαγόρας

Ομάδα που ξέρει να παίρνει βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια, θεωρείται ο Διαγόρας που μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει περισσότερους βαθμούς μακριά από τη Ρόδο, παρά στην έδρα του. Από τους συνολικά 29 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει, οι 16 προέρχονται από τις εκτός έδρας αναμετρήσεις και οι 13 από τις εντός. Τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες είναι ο απολογισμός του Διαγόρα στα ματς μακριά από τη Ρόδο, έχοντας 12:7 συντελεστή τερμάτων.

Χωρίς τρεις ο Διαγόρας

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του ακραίου μεσοεπιθετικού Σπύρου Γλυνού που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και των τιμωρημένων Γιάννη Καρπαθάκη και Γιώργου Μπαρμπαρούση που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 11:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών.

Από τη Δυτική Αττική το διαιτητικό τρίο

Διαιτητικό τρίο από την Ένωση Δυτικής Αττικής θα διευθύνει το ματς Νίκη Βόλου – Διαγόρας. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Φώτης Ντάουλας από τη Δυτική Αττική με βοηθούς τους Χρήστο Πλακά και Κωνσταντίνο Οικονόμου, επίσης από την ίδια Ένωση.

Διαιτητής: Φώτιος Ντάουλας (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Χρήστος Πλακάς (Δυτικής Αττικής), Κωνσταντίνος Οικονόμου (Δυτικής Αττικής)

4ος: Ιωάννης Παραδεισόπουλος (Πιερίας)

Παρατηρητής: Σπυρίδων Πουγκακιώτης (Φθιώτιδας)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις