Τσιώλης: Θέλουμε τη νίκη με τον Ολυμπιακό Β.

Ο Αποστόλης Τσιώλης ήταν αναμφισβήτητα ο MVP του αγώνα της Νεάπολης, σημειώνοντας ένα γκολ, κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του έκανε το 2-0 και γενικότερα ήταν ο παίκτης που αποτελούσε μόνιμο κίνδυνο για την αντίπαλη εστία, δημιουργώντας συνεχώς ρήγματα από την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης. Ο παίκτης της Νίκης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως η απόδοσή του ήταν λόγω της συνολικής εικόνας της ομάδας του ενώ για το προσεχές ντέρμπι είπε πως και οι ποδοσφαιριστές το περιμένουν όπως και οι φίλαθλοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αποστόλη Τσιώλη όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα, όπως είναι κι όλα τα παιχνίδια. Καταφέραμε να μπούμε γρήγορα μπροστά στο σκορ, στη συνέχεια πετύχαμε κι ένα δεύτερο γκολ που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ και μία σχετική πίεση από τον Διαγόρα όμως στο τέλος καταφέραμε και πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς και πλέον βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για την προσωπική του απόδοση παρά το γεγονός πως πολλές φορές δεν είναι βασικός: «Στο ρόστερ υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και ξέρω πως κάποιες φορές θα είμαι στο βασικό σχήμα και κάποιες όχι. Η ψυχολογία μου πρέπει να είναι πάντα καλή για να μπορώ όταν θα πάρω την ευκαιρία να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα. Σίγουρα, σ’ αυτόν τον τομέα, βοηθάνε οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου».

Για το αν αισθάνεται ως ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του στο ματς με τον Διαγόρα: «Χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα είχα αυτή την απόδοση. Η νίκη είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και όλη η ομάδα είναι πολύτιμη»

Για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και αν οι παίκτες το βλέπουν όπως οι φίλαθλοι: «Το ίδιο ακριβώς το βλέπουν και οι ποδοσφαιριστές. Το περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία»

Για το αν θεωρεί πως στο ντέρμπι και η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα: «Στόχος μας πάντα είναι η νίκη αλλά είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και μακάρι να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις