Άδικη ήττα για τον Θησέα Αγριάς, 3-4 από τον Ηρακλή Λάρισας

Άδικη ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές για τον Θησέα Αγριάς, ο οποίος έχασε με 3-4 στην έδρα του. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές στο παιχνίδι, αλλά οι αποφάσεις του διαιτητή, κ. Νίκου Κουτρουμάνου από την ΕΠΣ Καρδίτσας ήταν καθοριστικές. Αυτό, διότι ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, ενώ δεν έδωσε δύο πεντακάθαρα πέναλτι σε Βλάχο (80’) και Μπόρα (91’). Αξίζει να αναφερθεί επίσης πως η αναμέτρηση, Θησέας Αγριάς-Ηρακλής Λάρισας, διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο της Αγριάς Βόλου για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Βλάχος άνοιξε το σκορ (1-0) στο 20’ για να ισοφαρίσει ο Ζαφειρίου στο 29’ σε 1-1. Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 30’ με τον Κοτζαθανάση, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Τάρτα στο 33’. Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 57’ ο Κακαβίτσης έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα (3-4) στον Ηρακλή Λάρισας, όμως, ο Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε ισοφάρισε σε 3-3 στο 65’ για τους «πράσινους». Το τελικό 3-4 διαμόρφωσε, ο Τάρτας, στο 76’.

Σκόρερ: 20’ πεν. Βλάχος, 30’ Κοτζαθανάσης, 65’ Ε. Βαν Ντε Γουίχε – 29’ Ζαφειρίου, 33’, 76’ Tάρτας, 57’ πέν. Κακαβίτσης.
Διαιτητής
: Κουτρουμάνος (Καρδίτσας).
Α’ βοηθός: Τίκας (Καρδίτσας).
Β’ βοηθός: Κανιούρας (Καρδίτσας).
Παρατηρητής: Τουτούκης (Τρικάλων).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Ν. Βαν Ντε Γουίχε, Δημητριάδης, Νιαώτης, Ιακωβίδης, E. Βαν Ντε Γουίχε (63’ Διαμαντόπουλος), Γαλανόπουλος (74’ Οικονόμου), Λίτσος (46’ Πέτσης), Μπόρας, Βλάχος, Κοτζαθανάσης, Ιωαννίδης (59’ Σιώμος).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
: Παπαγιάννης, Αθανασιάς, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τάρτας, Νεμπεγλέρας, Χριστίδης (78’ Τζακάλι), Σκαφίδας, Νάστας (70’ Γκιουρσάνης), Ζαφειρίου (84’ Κρίτσας), Κακαβίτσης (90’ Μούτσιος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις