Εκτός διεκδίκησης πλέι οφ ο Βόλος, ήττα από Αστέρα

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βόλος στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρας Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό παιχνίδι. Σ’ ένα κομβικό ματς οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με 1-0 και πλέον έμειναν εκτός διεκδίκησης της 6ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.
Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε γκολ με τον Μίλος Ντέλετιτς στο 85′ και κάνει όνειρα αυτός για πλέι-οφ. Οι Αρκάδες πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και έμειναν αήττητοι για πέμπτο σερί ματς, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους μετά το 1-0 στη Νέα Σμύρνη στις 20 Οκτωβρίου.
Έφτασαν τους 29 βαθμούς και ισοβαθμούν με την Ξάνθη, αλλά υπερτερούν καθώς έχουν νικήσει στην έδρα τους με 5-0 και έχουν ηττηθεί εκτός έδρας με 2-1.
Αντίθετα, οι «κυανέρυθροι» έμειναν στους 26 πόντους και δεν προλαβαίνουν στις τελευταίες δύο αγωνιστικές να προλάβουν τα πλέι-οφ.
Όπως είχε συμβεί στο ματς με τον Παναιτωλικό, έτσι και στον Βόλο ο Σέρβος λύτρωσε τον Αστέρα Τρίπολης και του έδωσε μια ακόμα μεγάλη νίκη.
Οι Αρκάδες είχαν περισσότερα τρεξίματα, έβρισκαν διαδρόμους και στο 17′ ο Κρέσπι έπιασε ένα καλό σουτ, το οποίο πέρασε πάνω από το οριζόντιο.
Στο 21′ ήταν η σειρά του Μαρκ Φερνάντεθ να απειλήσει, αλλά και πάλι η προσπάθειά του δεν είχε στόχο.
Η καλύτερη στιγμή για τους «κιτρινομπλέ» ήρθε στο 36′ με τον Μπαράλες να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι!
Στο 68′ ο Γκαραβέλης μπλόκαρε την προσπάθεια του Ντέλετιτς και το ίδιο έγινε και στο 73′ με τους ίδιους πρωταγωνιστές.
Στο 77′ ο Σέρβος εκτέλεσε απευθείας με τον αντίπαλο πορτιέρε να μπλοκάρει.
Ο Ντέλετιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο δεύτερο μέρος και τελικά αυτός που έκρινε την αναμέτρηση στο 85′.
Ο Σέρβος πήρε την μπάλα από τον Χαουρέγκι, που του την έσπασε υπέροχα και με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24΄Λύρατζης, 27′ Ντέλετιτς, 28′ Τσοκάνης, 59′ Μαρκ Φερνάντεθ, 78′ Τσαούσης, 83′ Κώτσιρας, 90′ Μαρτίνεθ, 93′ Γκουαροτσένα, 95′ Παπαδόπουλος
ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Κανταμούρο (46′ Τόρες), Λύρατζης (80′ Κάσες,) Τσαούσης, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ (64′ Ντεντάκης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάερεθ, Άνχελ, Μουνάφο, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ (80′ Χαουρέγκι), Κρέσπι (57′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Ντέλετιτς (90′ Τασουλής), Μπαράλες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις