Όνειρο ήταν για τον Βόλο η συμμετοχή στα πλέι οφ

Όνειρο ήταν και πάει η συμμετοχή του Βόλου στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» σ’ ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι ηττήθηκαν με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τον Μίλος Ντέλετιτς να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 85’.

Η ομάδα του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια πήραν τη νίκη. Με το «τρίποντο» που απέσπασε ο Αστέρας έφτασε του 29 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Ξάνθη (υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια). Ο Βόλος έμεινε στους 26 βαθμούς και θα λάβει μέρος στα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα, στην οποία κάνει λόγο πως έχουν αρχίσει συζητήσεις για τη μεταβίβαση των μετοχών επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εκτός Βόλου.

Οι παίκτες του Αστέρα πίεζαν ψηλά και δεν επέτρεπαν στους ποδοσφαιριστές του Βόλου να αναπτυχθούν επιθετικά. Η πίεση αυτή έφερε πολλά λάθη από πλευράς «κυανέρυθρων», στις μεταβιβάσεις, καθώς δεν μπορούσαν να συνδυαστούν σωστά. Ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 85’, με ωραίο σουτ του Ντέλετιτς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις