Μπακάλης: «Η Νίκη την υπεροχή, εμείς το αποτέλεσμα»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Λάκης Μπακάλης μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης της ομάδας του με τη Νίκη Βόλου, η οποία διεξήχθη στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς και έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Ο Βελεστινιώτης τεχνικός του Ρήγα Φεραίου ανέφερε ότι η ομάδα του πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι, ενώ για τη Νίκη και τον προπονητή της, Λεωνίδα Μπίλη, ευχήθηκε να βγουν πρωταθλητές. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη:

«Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια της Νίκης και τον υπέροχο κόσμο της για το φιλικό της συναίσθημα απέναντι μου. Ένιωσα πολύ όμορφα που ήρθα σε αυτό το γήπεδο, έζησα ωραίες στιγμές μαζί της (σσ με τη Νίκη Βόλου), ένιωσα και άσχημα που θα έπαιζα ως αντίπαλος της.

Σεβάστηκα το παιχνίδι και στο αγωνιστικό κομμάτι, εμείς ήρθαμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σαν ομάδα και τα καταφέραμε. Τρέξανε πολύ τα παιδιά, κλείσανε διαδρόμους και δεν άφησαν να αναπτυχθεί η Νίκη Βόλου.

Από εκεί και πέρα η Νίκη είχε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς με εξάρσεις και με αντεπιθέσεις προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Ο ένας βαθμός είναι χρήσιμος για εμάς.

Ξαναλέω, ευχαριστώ πολύ τον υπέροχο κόσμο της Νίκης και την οικογένεια της Νίκης. Εύχομαι να βγει πρωταθλήτρια και για τον coach (σσ τον Λεωνίδα Μπίλη) που τον ξέρω και προσωπικά, εύχομαι τα καλύτερα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις