“Στο δεύτερο δε θα σου δώσω ούτε φάουλ”

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε η διοίκηση του Ασπρόπυργου για τον κυριακάτικο (16/2) αγώνα με τον Θεσπρωτό.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς για ακόμα μια αγωνιστική γίναμε μάρτυρες μίας ανίκανης και άθλιας διαιτησίας του κ. Περράκη (Αθηνων) και των βοηθών του Κοττορου και Κοκμοτού (Δωδεκανήσων) η οποίοι σαν να ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία με τις αποφάσεις τους έκριναν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του χθεσινού αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του Θεσπρωτού.
Οι όποιες αδυναμίες και τα δικά μας λάθη που έπαιξαν ρόλο στην ήττα από τον Θεσπρωτό ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ κανέναν διαιτητή, να καταστρατηγεί τους κανονισμούς και να παρεμβαίνει στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Καλούμε τους αρμόδιους ΆΜΕΣΑ να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Εμείς αναλαμβάνουμε τις δικές μας και θα δώσουμε τη μάχη να ξεφύγει η ομάδα από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ό,τι κι αν γίνει ο αγώνας μας θα συνεχιστεί ως το τέλος.

ΥΓ: Στο ημίχρονο όταν ο κόουτς Βαζάκας ρώτησε τον μεσαίο “τί είναι αυτά που σφυρίζεις?” Εκείνος του αποκρίθηκε “τώρα στο δεύτερο δεν θα σου δώσω ούτε φάουλ”, προκαλώντας τον με αυτό τον τρόπο να χειροδικήσει εναντίον του ώστε να τιμωρηθεί ο ίδιος και η ομάδα μας κατ επέκταση. Ο κόουτς υπέδειξε νηφαλιότητα και δεν το έκανε.
Σε αυτό το σημείο θέλω να πω στον κύριο ανεκδιήγητο Περρακη και τους βαστάζους-εντολοίς του πως έχουν γνώσιν οι φύλακες και ξέρουν όταν πρέπει τί θα πρέπει να κάνουν για να προστατεύσουν την ομάδα τους…

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε Ένωση Ασπροπύργου
Γιάννης Ν. Μελετίου»