Δούκας: «Έκρηξη» στη «Δίκη» για τις δηλώσεις του Πάτση

Ο Λευτέρης Δούκας έκανε παρέμβαση στην εκπομπή «Δίκη στο Open» προκειμένου να απαντήσει σε κάποια από όσα ειπώθηκαν από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Πάτση.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να πάρει θέση όταν ο βουλευτής αναφέρθηκε στην, προ διετίας απόφαση του δικαστή Σκουτέρη, στην έφεση του Δικεφάλου μετά το περιστατικό με τον Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα.

Σύμφωνα με τον κ. Πάτση η απόφαση βγήκε στις 2 τα ξημερώματα, και τα εισιτήρια είχαν βγει την Δευτέρα, κάτι που έφερε την έκρηξη του στελέχους των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Λευτέρης Δούκας:

«Καταρχήν να πω οτι θα θελα να κάνετε μία εκπομπή για το θέμα του ΠΑΟΚ και ελπίζω να μείνει χρόνος για να μιλήσετε για την αποκάλυψη σας, για αυτό θα είμαι σύντομος.

Βασικά έκανα παρέμβαση για να μιλήσω με τον κύριο Πάτση. Ήθελα να τον ρωτήσω αν επιμένει για τα όσα είπε για τον κύριο Σκουτέρη και την απόφαση που βγήκε για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Είναι ψέμα αυτό που είπατε. Παρεμβαίνω γιατί είναι κάτι που ακούγεται συνέχεια και διαστρεβλώνεται συνέχεια η αλήθεια. Η απόφαση καθαρογράφηκε στις 10 το βράδυ μετά αυτό έγινε 11-12-1-2 και όπως πάει τα επόμενα χρόνια θα λένε ότι βγήκε ξημερώματα.

Εάν εκείνο το χρονικό διάστημα, μιλάω για το διάστημα που μεσολάβησε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακού στην Τούμπα (σ.σ. είναι αυτός που δεν ξεκίνησε λόγω Όσκαρ Γκαρσία) μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΚ που βγήκε η απόφαση. Θα έπρεπε να αποφασιστεί να βγει μια πρωτόδικη απόφαση και μία σε δεύτερο βαθμό. Πότε θα έπρεπε ο κύριος Σκουτέρης να αποφασίσει πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ή μετά; Ο κύριος Θωμαΐδης έχει εξειδίκευση σε θέματα αθλητικής δικαιοσύνης και θα ήθελα να επικαλεσθώ και τη δική του γνώμη.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αν ο δικαστής έπρεπε να ξενυχτήσει για να βγάλει απόφαση έπρεπε να το κάνει για να βγει πριν το παιχνίδι η απόφαση. Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και δεν θεωρούνται από την εφορία με το που βγήκε η απόφαση τα εισιτήρια εκδόθηκαν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις