Τα τέσσερα αδιαπραγμάτευτα στοιχεία για τον Βόκολο δεν τα είχαν οι παίκτες

Δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, ήταν σκιά του εαυτού του και ο Ολυμπιακός Βόλου διασύρθηκε από τον μαχητικό Ιάλυσο στη Ρόδο με 4-0. Αυτή ήταν η πιο βαριά φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, μετά το 4-1 πριν από τρεις αγωνιστικές στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το βαρύ σκορ, αλλά και για την κάκιστη εικόνα της ομάδας. Δεν επιτρέπεται μια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, με παίκτες εγνωσμένης αξίας για την κατηγορία να γελοιοποιείται από μια ομάδα που από την αρχή της χρονιάς είναι σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού. Μια ομάδα που σε 19 παιχνίδια είχε πετύχει συνολικά εννέα γκολ και μέσα σε 30 λεπτά είχε καταφέρει να πετύχει τρία τέρματα.

Ο Λεωνίδας Βόκολος την περασμένη εβδομάδα σε δηλώσεις του είχε τονίσει, πως τέσσερα στοιχεία, τα οποία οφείλουν να διαθέτουν οι παίκτες σε κάθε παιχνίδι, είναι γι’ αυτόν αδιαπραγμάτευτα. Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε πει: «Το πάθος, η διάθεση, η θέληση και η αγωνιστική πειθαρχία, είναι στοιχεία τα οποία θα πρέπει να τα έχει ένας παίκτης, είτε είναι σε μέρα, είτε δεν είναι. Είναι υποχρεωμένος, όντας επαγγελματίας και φορώντας μια φανέλα όπως του Ολυμπιακού Βόλου, να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να τα βγάζει. Άρα, για εμένα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, όταν ένας παίκτης μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν βγάζει όλα τα παραπάνω στοιχεία». Λίγες μέρες αργότερα, στη Ρόδο, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν διέθεταν ούτε ένα από τα παραπάνω στοιχεία, ήταν ωσεί παρόντες μέσα στο γήπεδο και διασύρθηκαν από τον Ιάλυσο.

Δέχθηκαν τέσσερα αστεία γκολ, ότι πήγαινε προς το τέρμα του Γιδόπουλου κατέληγε στα δίχτυα και η ομάδα απογοήτευσε τον κόσμο της. Μάλιστα, αυτή η βαριά ήττα ήρθε πριν το ντέρμπι με τη Νίκη, κάνοντας βαρύ το κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων, ενώ από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να συνεχίσουν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις