Ντόρτμουντ-Παρί: Εγγυημένο θέαμα, αβέβαιος ο νικητής

Το πιο θεαματικό ζευγάρι των «16» του Champions League υπόσχονται να συνθέσουν Ντόρτμουντ και Παρί που αναμετρώνται απόψε στην Βεστφαλία (22:00, COSMOTE Sport 2).

Η Μπορούσια είναι τέταρτη και στο -4 από την κορυφή στην Bundesliga παρουσιάζοντας αδυναμία εκτός έδρας, ενώ πρόσφατα αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου από τη Βέρντερ. Ο Λουσιάν Φαβρ, που είναι αντιμέτωπος με την αμφισβήτηση, έχει να αντιμετωπίσει την πολύ μεγάλη απουσία του τραυματία Μάρκο Ρόις, ενώ νοκ άουτ είναι ο Τόμας Ντιλέινι και αμφίβολος ο Γιούλιαν Μπραντ.

Η Παρί καλπάζει στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος στην Ligue 1 καθώς είναι στο +10 από την Μαρσέιγ, αν και προέρχεται από το 4-4 απέναντι στην προτελευταία Αμιάν. Ο Τόμας Τούχελ, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την προηγούμενη ομάδα του, είδε τον Νεϊμάρ να ξεπερνά τον τραυματισμό του και να δηλώνει «παρών», ενώ εκτός μάχης είναι μόνο οι αναπληρωματικοί Κολέν Νταγκμπά και Αμπντού Ντιαλό.

Σε ό,τι αφορά στην προϊστορία, το 2010 συναντήθηκαν στους ομίλους του Europa League χωρίς να υπάρχει νικητής στις δύο αναμετρήσεις: 1-1 στην Βεστφαλία και 0-0 στο Παρίσι.

Πιθανές συνθέσεις:
Ντόρτμουντ (Φαβρ): Μπούρκι, Ζαγκαντού, Χούμελς, Πίστσεκ, Χακίμι, Γκερέιρο, Σάντσο, Τσαν, Βίτσελ, Αζάρ, Χάαλαντ.
Παρί (Τούχελ): Νάβας, Μενιέ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Μπερνάτ, Ντι Μαρία, Γκεγέ, Βεράτι, Νεϊμάρ, Ικάρντι, Εμπαπέ.

Διαιτητής: Αντόνιο Ματέου Λαόθ (Ισπανία).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις