Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου στο 1ο Διασυλλογικό Πανελλήνιο αγώνα στη Λάρισα

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου η Ακαδημία ποδηλασίας με το τμήμα ενηλίκων του Γ.Σ.Β. ” Η ΝΙΚΗ” συμμετείχαν στον 1ο Διασυλλογικό Πανελλήνιο αγώνα της χρονιάς που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας στο χωριό Μεγαλόβρυσο του Δήμου Αγιάς Λάρισας.

Δυστυχώς λόγω ιώσεων συμμετείχαν λίγοι αθλητές στην αποστολή για τους αγώνες, ωστόσο, παρά τις απουσίες και δεδομένο ότι τα παιδιά , αλλά κι οι μεγαλύτεροι αθλητές κατέβαιναν για πρώτη φορά σε αγωνιστικό τερέν πολύ δύσκολο με ανηφόρες που ξεπερνούσαν σε κλίση το 29%, τα πήγαν περίφημα.

Μεγάλη έκπληξη, αλλά αναμενόμενη,  η 7η θέση ανάμεσα σε 19 αθλητές του Αντώνη Τσιουκαντάνα – παίδες.

Οι αθλητές Δημήτρης Αστράς (κατηγορία νέων ανδρών) και Κωνσταντίνος Άννης (κατηγορία  ανδρών), τα πήγαν περίφημα στις δυσκολότερες από άποψη συναγωνισμού κατηγορίες και τερμάτισαν στη 13η και 12η θέση αντίστοιχα, μετά από 90 λεπτά συνεχούς έντονης προσπάθειας και κάλυψης περίπου 20 ΚΜ της ενοποιημένης κατηγορίας ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΑΝΔΡΩΝ.

Τέλος, χρυσό έπαινο, αξίζουν οι προσπάθειες των πρωτοεμφανιζόμενων Βασίλη Κριτσίνη στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡΣ Β’ 40-49 ΕΤΩΝ με την κατάκτηση της 10ης θέσης και του πρώην πρωταθλητή της σκοποβολής Κωνσταντίνου Σαβοργιανάκη στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡΣ Γ’ 50-59 ΕΤΩΝ, με την υπερπροσπάθειά του να καταλήγει στην 12η θέση στην ενοποιημένη κατηγορία ΜΑΣΤΕΡΣ Α-Β-Γ, διδάσκοντας στους αθλητές τι μπορεί να πετύχει κάποιος που θέτει στόχους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις