To κύκλωμα των στημένων της Ισπανίας δρούσε και στην Κύπρο

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οι ισπανικές αρχές έχουν παραδώσει, κατόπιν σχετικού αιτήματος, εδώ και μήνες τόσο στην UEFA όσο και στην αστυνομία της Κύπρου το περιεχόμενο ηχογραφημένων συνομιλιών των επιχειρήσεων «Πιζάρο» και «Κόρτες».

Πρόκειται για δύο υποθέσεις, που καταχωρήθηκαν στο δικαστήριο του Μπανταχόθ το Φεβρουάριο και τον Ιούνιο του 2018 αντίστοιχα με τη σύλληψη περισσότερων από πενήντα παικτών, εκπροσώπων και μεσαζόντων για εμπλοκή τους σε χειραγώγηση αγώνων στην Ισπανία.

Από την άρση των τηλεφωνικών κλήσεων, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα της «El Confidencial» φαίνεται πως διαπιστώθηκε ότι οι ηγέτες του κυκλώματος που δρούσε στην Ισπανία και έστηνε ποδοσφαιρικά παιχνίδια κυρίως των μικρών κατηγοριών είχαν επαφή και στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο της UEFA είναι τέσσερα παιχνίδια στα οποία έπαιξε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Πρόκειται για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ 2-0, στις 18 Απριλίου 2018, για την αναμέτρηση πρωταθλήματος τέσσερις μέρες μετά ανάμεσα στις ίδιες ομάδες με αποτέλεσμα 1-3, για τη ρεβάνς του κυπέλλου στο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ στις 28 Απριλίου 2018, που έληξε 1-2, αλλά και τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ Λάρνακας και στον Απόλλωνα Λεμεσού στις 16 Μαϊου 2018, στον οποίο επικράτησε η πρώτη με 2-1.

πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις